Osta herättäjäjuhlille nimikkopenkki

Nosta koronapandemian koettelema Herättäjä-Yhdistyksen toiminta uuteen kukoistukseen ostamalla itsellesi tai läheisellesi nimikkoherättäjäjuhlapenkki. 100 € hintaan saat kaiverretun laatan yhden herättäjäjuhlapenkin päähän ja samalla tuet tällä kannatustuotteella yhdistyksen kotimaan työtä. Laatan koko on 30 x 110 mm.

Penkkilaatat oli tarkoitus kiinnittää penkkeihin Kauhavan herättäjäjuhlilla. Nyt kiinnittäminen siirtyy seuraaviin herättäjäjuhliin, jotka voidaan pitää paikan päällä. Ehdit siis halutessasi vielä tilata laatan.

Nimikoitu laatta tulee olemaan näkyvillä herättäjäjuhlapenkin päässä niin kauan kuin ko. penkki pysyy ehjänä ja siten mukana herättäjäjuhlakalustossa. Nimikkopenkeillä kerätyt varat käytetään Herättäjä-Yhdistyksen työhön kotimaassa.

Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019–31.12.2023

Mallikuva laatasta.


Tilauslomake

  • Tuen mielelläni Herättäjä-Yhdistyksen toimintaa hankkimalla kannatustuotteena nimilaatan herättäjäjuhlapenkkiin herättäjäjuhlille 2021 hintaan 100 €/laatta.

  • Tilaan

  • HUOM. jos haluat hankkia enemmän kuin 1 tai 2 laattaa, ota yhteyttä Herättäjä-Yhdistykseen, hy@h-y.fi tai (06) 433 5700.