Kustannustoiminta

Haluatko kirjailijaksemme?

Herättäjä-Yhdistys ottaa vastaan kotimaisia hengelliseen elämään ja teologiaan liittyviä käsikirjoituksia. Toivomme, että käsikirjoitukset toimitetaan sähköisesti (word- tai pdf-muodossa) osoitteeseen kustannus@h-y.fi. Lähetä käsikirjoituksesi mahdollisimman valmiina ja viimeisteltynä. Älä missään tapauksessa lähetä meille mitään alkuperäisaineistoa (esim. konekirjoitusliuskat, valokuvat), vaan aina kopio. Jos päädymme kustannussopimukseen asti, pyydämme mitä tarvitsemme.

Otamme vastaan myös kirjaideoita sekä ehdotuksia käännöskirjoiksi. Runokokoelmia emme julkaise.

Laita käsikirjoituksesi mukana lyhyt saatekirje, jossa kerrot sekä itsestäsi että käsikirjoituksesta ja sen kohderyhmistä. Jos sinulla on tarjota meille markkinointiapua ja -kanavia, kerro niistä.  

Saapuneisiin käsikirjoituksiin perehtyminen on aikaa vievää työtä. Tutustumme jokaiseen saamaamme käsikirjoitukseen ja vastaamme jokaiselle, mutta voit joutua odottamaan vastausta useampia kuukausia. Valitettavasti emme myöskään voi  antaa yksilöityä palautetta.


 

Tutustu julkaisuihimme

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta www.herattaja.fi tai Herättäjä-Yhdistyksen toimistosta, puh. (06) 433 5700, hy@h-y.fi. Tuotteisiin voi tutustua näillä sivuilla sekä YouTube-kanavallamme.

Herättäjä-Yhdistyksen kustannustoiminta juontaa juurensa vuoteen 1888, jolloin herännäisjohtaja Wilhelmi Malmivaara perusti Hengellisen Kuukauslehden (vuoden 2021 alusta Henki-lehti). Kustannusosakeyhtiö Herättäjä perustettiin vuonna 1892 tuottamaan herännäishenkistä kirjallisuutta.

Tutustu Herättäjä-Yhdistyksen viestinnän ja kustannustoiminnan ohjelmaan 2021-25 täällä.