Talvikynttilät

Pidetty Talvikynttilät-joululehtemme on taas ilmestynyt. Lehti myydään loppuun vuodesta toiseen, joten se kannattaa tilata ajoissa itselle tai lahjaksi. Tilaa lehti tästä!

”Kaikki oli valmista ilman ihmisten valmisteluja. Tämä kuvaa myös pelastuksen luonnetta. Kaikki on valmista ja annetaan lahjaksi”, Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki kirjoittaa joulusaarnassaan kuvatessaan paimenten jouluyötä.

Lehti vie lukijansa Petri Laaksosen joulukonserttiin ja kirjailija Kirsti Mannisen kanssa entisajan kuusijuhliin, jotka levittivät jouluperinteitä koteihin. Pääsemme myös Jouluradion taajuuksille ja Tyynelän Tonttulaan, jossa joulu on joka päivä. Lisäksi kuulemme ulkomailta Suomeen muuttaneiden kokemuksia suomalaisesta joulusta.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet seurakuntapastori Anna Saaristo Seinäjoelta, rovasti Matti E. Mäkelä Suomussalmelta, piispan erityisavustaja Anna Hälli Turusta ja kasvatuksen työalajohtaja Ville Kämäräinen Mikkelistä. Joulurunoja on kirjoittanut Hanna-Maija Heikinheimo Vantaalta.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.