Talvikynttilät

Vuoden 2018 joululehti on ilmestynyt!

Kenttäpiispa Pekka Särkiö kirjoittaa joulusaarnassaan Jumalan rakkaudesta, joka tulee toivoksi keskelle huolta ja hätää. Kirjailija Kirsti Manninen avaa Mäntsälän seurakunnan jouluseimen historiaa.

Rovasti Jouko Ikola kertoo kokemuksistaan turistipappina Kanarian saarilla. Oulun Karjasillan seurakunnan wanhan ajan joulujuhlasta kertoo seurakunnan lastenohjaaja Sanna Pitkänen.  Joulun aikaan muusikko Jaakko Löytyn mieleen tulevat usein turvapaikanhakijat ja pakolaiset.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet rovasti Veikko Kärnä Kempeleeltä, kirjailija Minna Kettunen Lapinlahdelta, rehtori Tapani Rantala Turusta ja musiikkisihteeri Petra Perttula Tampereelta. Joulurunon on kirjoittanut oululainen Anja Seppä.

Herättäjä-Yhdistyksen joululehti Talvikynttilät on ilmestynyt yli vuosisadan ajan. Lehdessä on paljon jouluaiheista luettavaa ja runsas jouluinen kuvitus. Taitossa on huomioitu erityisesti iäkkäämmät lukijat.

Talvikynttilät ilmestyy vuosittain lokakuussa. Sen voi tilata joko Herättäjä-Yhdistyksestä, puh. (06) 433 5700 tai Herättäjän verkkokaupasta.