Pienten pyhien eväät, seurakuntatilaus

Kari Pekka Kinnuselta ilmestyi pari vuotta sitten kirkkovuoden juhlapyhistä suosittu kirja Pyhistä pyhimmät. Se saa keväällä 2021 Herättäjä-Yhdistyksen kustantamana jatko-osan Pienten pyhien eväät. Yhdessä nämä kaksi kirjaa kattavat kaikki kirkkovuoden pyhäpäivät.

Pienten pyhien eväissä Kari Pekka Kinnunen kertoo, millaisia leipiä on pyhäpäivien siemenviljasta hänen uunissaan paistunut. Tuttuun tapaansa hän kertoo pyhien aiheista ja merkityksestä niin, että teksti on sekä helppo ymmärtää että herättää ajatuksia.

- Muutaman kerran vuodessa meille katetaan juhlapyhien jumalanpalveluksissa suuri pitopöytä. Jeesus siunasi kerran pienen pojan eväät ja niistä riitti runsain mitoin syötävää. Kirkkovuoden pienet pyhät jatkavat tätä ruokkimisihmettä, Kinnunen sanoo.

- Tämä kirja tarjoaa eväspaketin jokaista pientä sunnuntaita varten. Lisäksi se on tarkoitettu herättämään ruokahalua ja toimimaan kuin ennen ateriaa tarjottava aperitiivi tai tapas-annos: ehkä kiinnostut saamaan lisää pureskeltavaa, ja niin lähdet kirkkomatkalle tai seuroihin, osallistut etämessuun radiosi tai televisiosi kautta, tutkailet tarkemmin päivän tunnussanaa tai vain meditoit kirjasta lukemaasi.

Kinnusen aiempien teosten tavoin myös Pienten pyhien eväät palvelee paitsi yksittäistä lukijaa, myös seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia näiden valmistellessa saarnoja ja puheita. Kirjan tekstit sopivat myös seurakunnallisten piirien aineistoksi joko sellaisenaan tai virikemateriaalina.

Kirjan kannessa ja kuvituksessa on käytetty Christer Åbergin teosta Veni, Sancte Spiritus. Valokuvat on ottanut Aleksi Kinnunen.

Rovasti Kari Pekka Kinnunen asuu Tuusulassa. Ennen eläkkeelle jäämistään hän työskenteli Vantaan Korson seurakunnan kirkkoherrana.

 

Tarjous seurakunnille

Tarjoamme seurakuntatilauksena Pienten pyhien eväät -kirjaa (norm. 20 €) seuraavin alennuksin:

1–10      kpl    20 %
11–20    kpl    30 %
21–        kpl    40 %

Hintoihin lisätään toimituskulut.

Tilauslomakkeelle tästä.