Kuukausilahjoitus

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta rahoitetaan kolehtivaroin ja yksityishenkilöiden lahjoitusten turvin. Tarvitsemme tukeasi. Jokaisella kuukausilahjoittajalla on iso merkitys Herättäjä-Yhdistykselle.

Täytä alla oleva lomake, niin saat yhdistykseltä sähköpostilla henkilökohtaisen viitenumeron ja ohjeet kuukausilahjoituksen aloittamiseen verkkopankissa. Tähdellä * merkityt kohdat edellyttävät täyttämistä. Eri lahjoituskohteet on esitelty täällä.

Kiitos tuestasi.

 

Keräyslupa: RA/2018/1100, keräysaika: 1.1.2019 – 31.12.2023


 

Kuukausilahjoittaja

  • Haluan ryhtyä kuukausilahjoittajaksi
  • Lahjoitussumma kuukaudessa *

  • Valitse kohde, jota haluat tukea *


  • Lahjoittajan tiedot

Herättäjäjuhlat järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla yhteistyössä suuren vapaaehtoisten joukon kanssa. Juhlat tavoittavat juhlakentälle saapuneiden juhlavieraiden lisäksi Körttiradion kautta runsaan kuulijajoukon..

Seurat ovat Herättäjä-Yhdistyksen aluetyön selkäranka. Seuroja pidetään ympäri Suomen julkisissa tiloissa, ulkoilmassa, kodeissa ja mökeillä. Lisäksi verkkoseurat kokoavat ihmisiä yhteen ulkomaita myöten.

Rippileireillä ”rakastetaan joukkoon” vuosittain suuri joukko nuoria. Nuorisotyömme on  turvallista ja tasa-arvoista. Se toimii syrjinnästä vapaan tilan periaatteella. ”Sinä riität, sinä kelpaat, sinä et ole yksin.”

Ylioppilaskodit toimivat Helsingissä, Kuopiossa ja Joensuussa tarjoten lapsuudenkodista muuttaville nuorille edullisen asuinpaikan ja turvallisia itsenäistymisen askeleita vieraassa opiskelukaupungissa.

Musiikkityö. Siionin virret, kuorotoiminta sekä nuottien ja äänitteiden kustantaminen ja veisuuperinteen vahvistaminen ovat Herättäjä-Yhdistyksen musiikkityön perusta. Julkaisuja voit kuunnella mm. Spotifyssä.

Kansainvälinen työ. Tuemme Suomen Lähetysseuran kautta nimikkolähettien ja -kohteiden työtä maailman köyhimmillä alueilla.  Yhteistyökumppanimme on myös Suomen Pipliaseura Lisäksi työ sukukansojemme parissa on keskeistä.