Kuukausilahjoitus

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta rahoitetaan kolehtivaroin ja yksityishenkilöiden lahjoitusten turvin. Tarvitsemme tukeasi. Jokaisella kuukausilahjoittajalla on iso merkitys Herättäjä-Yhdistykselle.

Täytä alla oleva lomake, niin saat yhdistykseltä sähköpostilla henkilökohtaisen viitenumeron ja ohjeet kuukausilahjoituksen aloittamiseen verkkopankissa. Tähdellä * merkityt kohdat edellyttävät täyttämistä. Eri lahjoituskohteet on esitelty täällä.

Kiitos tuestasi.

 

Keräyslupa: RA/2018/1100, keräysaika: 1.1.2019 – 31.12.2023


 

Kuukausilahjoittaja

  • Haluan ryhtyä kuukausilahjoittajaksi
  • Lahjoitussumma kuukaudessa *

  • Valitse kohde, jota haluat tukea *


  • Lahjoittajan tiedot

Herättäjäjuhlat järjestetään yhteistyössä suuren vapaaehtoisten joukon kanssa. Juhlat ovat monelle nykyajan vaatimusten uuvuttamalle eväsrepun täyttöpaikka seuraavaa vuotta varten. Kiitos, että olet mukana tekemässä juhlia.

Seurat ovat Herättäjä-Yhdistyksen aluetyön selkäranka. Ne tarjoavat matalan kynnyksen yhteisöllisyyttä ympäri Suomen kaikenikäisille tänä aikana, jossa on niin paljon yksinäisyyttä. Kiitos, että haluat tukea ihmisten kohtaamista.

Rippileireillä ”rakastetaan joukkoon” vuosittain kymmeniä nuoria. Nykyisenä vaativana ja tuomitsevana aikana Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön teemana on ”Sinä riität, sinä kelpaat, sinä et ole yksin.” Kiitos, että olet mukana vakuuttamassa tätä uusille sukupolville.

Ylioppilaskodit toimivat Helsingissä, Kuopiossa ja Joensuussa tarjoten lapsuudenkodista muuttaville nuorille edullisen asuinpaikan ja turvallisia itsenäistymisen askeleita vieraassa opiskelukaupungissa. Kiitos, että mahdollistat kotien ylläpidon.

Musiikkityö. Herättäjä-Yhdistyksen musiikkityö tukee Siionin virsien käyttöä, että veisuu jatkuisi.

Kansainvälinen työ. Lahjoitukset käytetään Suomen Lähetysseuran kautta nimikkolähettien ja -kohteiden työn tukemiseen maailman köyhimmillä alueilla. Kiitos, että haluat puolustaa heitä.