Testamenttilahjoitus

Sinun tahtoasi kunnioittaen, Herättäjä-Yhdistyksen työtä kehittäen voit testamenttilahjoituksella varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen.

Syyskuun 13. päivänä vietetään testamenttilahjoittamisen päivää Legacy Daytä. Herättäjä-Yhdistys on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, joka tuo esiin testamentin eri mahdollisuuksia.

 

Tätä on tehty testamenttivaroin: körttikodit

Evästeasetusten vuoksi emme enää upota videoita verkkosivuillemme, vaan linkitämme ne. Klikkaamalla kuvaa video avautuu YouTuben omilla sivuilla.


Tätä on tehty testamenttivaroin: siioninvirsiuudistus

Evästeasetusten vuoksi emme enää upota videoita verkkosivuillemme, vaan linkitämme ne. Klikkaamalla kuvaa video avautuu YouTuben omilla sivuilla.


Herättäjä-Yhdistys on kiitollinen vuosien varrella saaduista testamenttilahjoituksista. Niiden turvin on mm. kehitetty heränneiden ylioppilaskodit nykyiseen mittakaavaansa Helsingissä, Joensuussa ja Kuopiossa. Ylioppilaskodit ovat tarjonneet jo tuhansille opiskelijoille turvallisen mahdollisuuden itsenäiseen asumiseen lapsuudenkodin jälkeen, ja ne ovat herännäishenkisen opiskelijatyön keskuksia. Lisäksi testamenttilahjoitukset mahdollistavat mm. herättäjäjuhlien järjestämisen, rippikoulujen pitämisen Aholansaaressa ja Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälisen työn.

Haluamme rohkaista Sinua, joka ehkä mietit testamentin tekemistä. Testamentilla voit varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen. Yleishyödyllisenä järjestönä Herättäjä-Yhdistyksen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Kun olet päättänyt, miten haluat jälkeesi toimittavan, on tärkeää, että testamenttisi laaditaan oikein ja lain muotomääräyksiä noudattaen. Voit kysyä neuvoja testamentin tekemiseen omasta pankistasi tai asianajotoimistostasi.

Lisätietoja antaa Kalle Hiltunen, puh. 040 577 9195, kalle.hiltunen@h-y.fi. Lue lisää testamenttiesitteestämme (huom. yhteystiedot ovat siinä vanhentuneet) tai osoitteesta www.hyvatestamentti.fi.

Kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan Hyvä Testamentti -kampanjan videon YouTubessa.