Testamenttilahjoitus

Sinun tahtoasi kunnioittaen, Herättäjä-Yhdistyksen työtä kehittäen voit testamenttilahjoituksella varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen.

Syyskuun 13. päivänä vietetään testamenttilahjoittamisen päivää Legacy Daytä. Herättäjä-Yhdistys on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, joka tuo esiin testamentin eri mahdollisuuksia.

 

 

 

Herättäjä-Yhdistys on kiitollinen vuosien varrella saaduista testamenttilahjoituksista. Niiden turvin on mm. kehitetty heränneiden ylioppilaskodit nykyiseen mittakaavaansa Helsingissä, Joensuussa ja Kuopiossa. Ylioppilaskodit ovat tarjonneet jo tuhansille opiskelijoille turvallisen mahdollisuuden itsenäiseen asumiseen lapsuudenkodin jälkeen, ja ne ovat herännäishenkisen opiskelijatyön keskuksia. Lisäksi testamenttilahjoitukset mahdollistavat mm. herättäjäjuhlien järjestämisen, rippikoulujen pitämisen Aholansaaressa ja Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälisen työn.

Haluamme rohkaista Sinua, joka ehkä mietit testamentin tekemistä. Testamentilla voit varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen. Yleishyödyllisenä järjestönä Herättäjä-Yhdistyksen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Kun olet päättänyt, miten haluat jälkeesi toimittavan, on tärkeää, että testamenttisi laaditaan oikein ja lain muotomääräyksiä noudattaen. Voit kysyä neuvoja testamentin tekemiseen omasta pankistasi tai asianajotoimistostasi.

Lisätietoja antaa Simo Juntunen, puh. 050 337 1535, simo.juntunen@h-y.fi. Lue lisää myös Herättäjä-Yhdistyksen testamenttiesitteestä sekä osoitteesta www.hyvatestamentti.fi.