Seurakunnille

Seurakunnille

Herättäjä-Yhdistyksen kolehtipyhä 4.3.2018

Kirkkohallitus on osoittanut virallisen kolehdin kerättäväksi Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyölle 4.3.2018.

Herättäjä-Yhdistyksen nuoriso- ja opiskelijatyö on osa kirkon kasvatustyötä. Rippikoulutyö, talkoot, leiritoiminta, seurat, ylioppilaskodit neljällä eri paikkakunnalla sekä lähetystyö ja kansainvälinen diakonia ovat sen toimintamuotoja. Arvopohjana körttiläisessä nuorisotyössä on toivo, rakkaus, armollisuus ja tasavertaisuus. Sen eettinen viesti on, että elämme täällä toisiamme varten ja Jumalan luomistyöstä riippuvaisina.

Kolehtivetoomus luettavaksi jumalanpalveluksessa:
Miltä tuntuu, kun katse hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, kun sinun ei tarvitse kilpailla, vaan erityisyydestäsi iloitaan ja kun saat kuulua joukkoon? Nuoruus on aikaa, jolloin on erityisen tärkeää kuulla sanomaa armosta, toivosta ja tasavertaisuudesta. Tätä varten nuoret tarvitsevat auttajia, ystäviä, yhteisöllisyyttä sekä turvallisen kasvuympäristön. Herättäjä-Yhdistys haluaa nuorisotyönsä kautta kertoa nuorelle, että sinä riität, sinä kelpaat, etkä sinä ole yksin. Tämän viestin voima tulee armolliselta Jumalalta, jolle kukaan meistä ei ole liian rikkinäinen tai epävarma.

Seuraavan virren aikana kannamme kolehdin Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyölle. Jumala lahjamme siunatkoon.

 

Lue lisää yhdistyksen nuorisotyön omilta sivuilta.

Herättäjän kirkkopyhiä järjestetään kolehtipyhänä seuraavasti:

klo 10
Malmin kirkko, Helsinki, saarna Jaana Hallamaa
Männistön Pyhän Johanneksen kirkko, Kuopio, saarna Tuomo Ruuttunen
Ristinkirkko, Lahti, saarna Simo Juntunen
Pyhän Annan kirkko, Pyhäjärvi, saarna Urpo Karjalainen
Nurmon kirkko, Seinäjoki, saarna Kalle Hiltunen
Soinin kirkko, saarna Pasi Kilpeläinen
Tuusulan kirkko, saarna Seija Jokilehto

klo 11
Pakilan Hyvän Paimenen kirkko, Helsinki,
saarna Samuli Korkalainen
Tukholman Suomalainen kirkko, saarna Tapani Rantala

        Herättäjän päivät alkavat yleensä seurakunnan jumalanpalveluksella ja jatkuvat seuroina.


 

 

Ohjeet kolehtitilityksiin

Lue ohjeet seurakuntien kolehtitilityksiin täältä.

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta perustuu lahjoittajien ja kannattajien antamaan taloudelliseen tukeen ja osallistumiseen. Lahjoittajien anteliaisuus ja vapaaehtoisten työpanos mahdollistavat toimintamme laajuuden. Kiitos kaikista lahjoistanne!