Liity jäseneksi

Voit liittyä Herättäjä-Yhdistyksen vuosijäseneksi tai nuorisojäseneksi (alle 24 vuotta) täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme POP Pankki FI44 4747 1020 0016 55.

• Maksamalla jäsenmaksun 30.4. mennessä olet äänioikeutettu Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidetään yleensä herättäjäjuhlien yhteydessä.
  • Kun maksusi on kirjautunut meille, lähetämme sinulle liittymislahjana uudistetut Siionin virret.
  • Lisäksi saat jatkossa jäsenenä kolmesti vuodessa Yhteen hiileen -jäsenpostia, johon sisältyy kesäkuussa yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sisältävä Yhteen hiileen -lehti.

HUOM! Mikäli haluat, että sinulle lähetetään pankkisiirtolomake, jolla maksaa ensimmäinen jäsenmaksu, mainitse siitä viestiosassa. Jatkossa saat automaattisesti jäsenlaskun vuosittain kotiisi.

Liittymällä jäseneksi tuet Herättäjä-Yhdistyksen työtä niin kotimaassa, lähetyskentillä kuin nuorten parissakin. Kiitos siitä!

Liity jäseneksi

• Liityn jäseneksi Herättäjä-Yhdistykseen *