Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi tuet Herättäjä-Yhdistyksen työtä niin kotimaassa, lähetyskentillä kuin nuorten parissakin. Jäsen saa kolmesti vuodessa Yhteen hiileen -jäsenpostia, johon sisältyy kesäkuussa yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sisältävän Yhteen hiileen -lehden.

Jäseneksi liittyminen:

Voit liittyä Herättäjä-Yhdistyksen vuosijäseneksi tai nuorisojäseneksi (alle 24 vuotta) täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme POP Pankki FI44 4747 1020 0016 55.

Maksamalla jäsenmaksun 30.4. mennessä olet äänioikeutettu Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidetään herättäjäjuhlien yhteydessä. Kun maksusi on kirjautunut meille, lähetämme sinulle liittymislahjana uudistetut Siionin virret.

HUOM! Mikäli haluat, että sinulle lähetetään pankkisiirtolomake, jolla maksaa ensimmäinen jäsenmaksu, mainitse siitä viestiosassa. Jatkossa saat automaattisesti jäsenlaskun vuosittain kotiisi.

Liity jäseneksi

• Liityn jäseneksi Herättäjä-Yhdistykseen *