Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi tuet Herättäjä-Yhdistyksen työtä niin kotimaassa, lähetyskentillä kuin nuorten parissakin. Kesäkuussa jäsen saa Yhteen hiileen -lehden, joka sisältää yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Jäseneksi liittyminen:

Voit liittyä Herättäjä-Yhdistyksen vuosijäseneksi tai nuorisojäseneksi (alle 24 vuotta) täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme POP Pankki FI44 4747 1020 0016 55.

Maksamalla jäsenmaksun 30.4. mennessä olet äänioikeutettu Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidetään herättäjäjuhlien yhteydessä. Kun maksusi on kirjautunut meille, lähetämme sinulle liittymislahjana uudistetut Siionin virret.

HUOM! Mikäli haluat, että sinulle lähetetään pankkisiirtolomake, jolla maksaa ensimmäinen jäsenmaksu, mainitse siitä viestiosassa. Jatkossa saat automaattisesti jäsenlaskun vuosittain kotiisi.

Liity jäseneksi

• Liityn jäseneksi Herättäjä-Yhdistykseen *