Talvikynttilät, seurakuntatilaus

Pidetty Talvikynttilät-joululehtemme on taas ilmestynyt. Lehti myydään loppuun vuodesta toiseen, joten se kannattaa tilata ajoissa.

”Joulun lapsi tuo muutosten ja poikkeusten, huolien ja sairauden uuvuttamille rauhan, joka koskettaa sekä ihmisen sisintä että koko maailmaa”, kirjoittaa piispa Mari Leppänen joulusaarnassaan.

Lehdessä tutustumme mm. Tampereen Tallipihan idylliseen jouluun, näemme, millainen oli taiteilija Martta Wendelinin joulu ja osallistumme 50-vuotiaaseen Kauneimmat Joululaulut tapahtumaan. Tutustumme myös jouluruokaperinteen muutoksiin ja uusiin tuuliin.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet Alma Tuiskula Vaasasta, Juha Rintamäki Helsingistä, Katri Viitaniemi Lapinlahdelta ja Jouni Riipinen Ylikiimingistä. Joulurunoja on kirjoittanut Outi Väätäinen Nilsiästä ja Jeesuksen syntymäpaikkaa pohtii Maria Korkalainen Nilsiästä.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet taitossa erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

Tarjous seurakunnille

Tarjoamme seurakuntatilauksena Talvikynttilät -lehteä (norm.6 €) seuraavin alennuksin:

10–50 kpl 25 %
51–100 kpl 35 %
101– kpl 45 %

Hintoihin lisätään toimituskulut.


Tilauslomake