Verkkoseurat

Verkkoseurat ovat herännäisseurat, jotka toteutetaan Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/herattaja. Seurojen puheet tulevat tallenteina, mutta esiveisaaja on paikalla suorassa lähetyksessä ja ottaa vastaan virsitoiveita.

Voit katsoa seuroja, vaikka et olisi kirjautuneena Facebookiin. Seuratallenne tulee tapahtuman jälkeen tälle sivulle.

Seuraavan kerran verkkoseurat järjestetään syksyllä 14.9.2021.

>> Lue lisää verkkoseurojen synnystä koronakeväänä ja sen tekijöiden tunnelmista Hengellisen Kuukauslehden kesäkuun 2020 jutusta.
(Huom. nykyisin seurat järjestetään kahdesti kuussa tiistai-iltaisin klo 18, toisin kuin keväällä.)

Verkkoseuratallenteet

2021

Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista 1.6.2021 |18.5.2021 | 4.5.2021 | 20.4.2021 | 6.4.2021 |16.3.2021 | 2.3.2021 | 16.2.2021 | 2.2.2021 | 19.1.2021

Vuoden 2020 seurat eivät ole enää nähtävissä virsien tekijänoikeudellisista syistä. Seurojen puheet ovat kuitenkin edelleen luettavissa täällä.


Muuta nähtävää, kuultavaa ja luettavaa:

 


Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista 1.6.2021:

Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista (Facebook-live) 1.6.2021. Esiveisaajana on Katariina Airas.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 18.5.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Simo Korkalainen, Eino Rissanen ja Pia Ruotsala. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 4.5.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Sanna Erkanaho, Henna Salo ja Mikko Heikka. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 20.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Karoliina Virkamäki, Terhi Törmä ja Tapani Renko. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 6.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Leena Kairavuo, Matti Peiponen ja Anni Pesonen. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Ville Kämäräinen, Kaija Pispa ja Teemu Leino. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Pahoittelemme tallenteen viivästymistä teknisistä syistä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Miikka Huuskonen ja Niilo Pesonen. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Tapio Seppälä, Joonas Vapaavuori ja Eeva-Kaisa Rossi. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Aaro Panula, Elsa Sihvola ja Jaakko Vilja. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 19.1.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Lilja Lindholm ja Kuisma Joentakanen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>