Verkkoseurat

Verkkoseurat ovat herännäisseurat, jotka toteutetaan Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/herattaja. Voit katsoa seuroja, vaikka et olisi kirjautuneena Facebookiin. Seuratallenne tulee tapahtuman jälkeen tälle sivulle.

Syksyn 2021 verkkoseurakausi on alkanut!! Tuttuun tapaan kokoonnumme osoitteeseen www.facebook.com/herattaja. Jotakin uuttakin on luvassa: otamme käyttöön saman striimausohjelman, jolla kevään aikana lähetimme muutamat veisuut. Uudessa ohjelmassa virret saa toivoa kommenttikentässä, sillä esiveisaaja pystyy poimimaan ne sieltä reaaliajassa. Enää ei siis tarvitse lähetellä viestejä! Tervetuloa mukaan kuulemaan puheita ja veisaamaan, muista kutsua ystävätkin!

Verkkoseurat järjestetään, ellei toisin ilmoiteta, 14.12.

Verkkoseuratallenteet:

9.11.2021 |12.10.2021 |14.9.2021 | Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista 1.6.2021 |18.5.2021 | 4.5.2021 | 20.4.2021 | 6.4.2021 |16.3.2021 | 2.3.2021 | 16.2.2021 | 2.2.2021 | 19.1.2021

Vuoden 2020 seurat eivät ole enää nähtävissä virsien tekijänoikeudellisista syistä. Seurojen puheet ovat kuitenkin edelleen luettavissa täällä.

>> Lue lisää verkkoseurojen synnystä koronakeväänä ja sen tekijöiden tunnelmista Hengellisen Kuukauslehden kesäkuun 2020 jutusta.
 


Muuta nähtävää, kuultavaa ja luettavaa:

 


Tallenne verkkoseuroista 9.11.2021

Verkkoseuroissa puhuivat Matti Nuorala, Santeri Sammalkivi ja Eki Toivanen. (Pahoittelut pienestä tekstitysvirheestä videossa.) Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Santerin ja Ekin puheet luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 12.10.2021

Verkkoseuroissa puhuivat Mio Kivelä, Helena Ahonen ja Karoliina Löytty. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 14.9.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Reetta Leskinen, Simo Juntunen ja Tapani Rantala. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Reetan puhe luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista 1.6.2021:

Tallenne Kauhavan virtuaalisten herättäjäjuhlien lähtöveisuista (Facebook-live) 1.6.2021. Esiveisaajana on Katariina Airas.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 18.5.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Simo Korkalainen, Eino Rissanen ja Pia Ruotsala. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 4.5.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Sanna Erkanaho, Henna Salo ja Mikko Heikka. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 20.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Karoliina Virkamäki, Terhi Törmä ja Tapani Renko. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 6.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Leena Kairavuo, Matti Peiponen ja Anni Pesonen. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Ville Kämäräinen, Kaija Pispa ja Teemu Leino. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Pahoittelemme tallenteen viivästymistä teknisistä syistä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Miikka Huuskonen ja Niilo Pesonen. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Tapio Seppälä, Joonas Vapaavuori ja Eeva-Kaisa Rossi. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Aaro Panula, Elsa Sihvola ja Jaakko Vilja. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 19.1.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Lilja Lindholm ja Kuisma Joentakanen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>