Verkkoseurat

Verkkoseurat ovat herännäisseurat, jotka toteutetaan Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/herattaja. Seurojen puheet tulevat tallenteina, mutta esiveisaaja on paikalla suorassa lähetyksessä ja ottaa vastaan virsitoiveita.

Verkkoseurat järjestetään joka kuukauden 1. ja 3. tiistaina klo 18. Voit katsoa seuroja, vaikka et olisi kirjautuneena Facebookiin. Seuratallenne tulee tapahtuman jälkeen tälle sivulle.

Kevään 2021 verkkoseurat järjestetään vielä seuraavasti:
18.5.2021

>> Lue lisää verkkoseurojen synnystä koronakeväänä ja sen tekijöiden tunnelmista Hengellisen Kuukauslehden kesäkuun 2020 jutusta.
(Huom. nykyisin seurat järjestetään kahdesti kuussa tiistai-iltaisin klo 18, toisin kuin keväällä.)

Verkkoseuratallenteet

2021

4.5.2021 | 20.4.2021 | 6.4.2021 |16.3.2021 | 2.3.2021 | 16.2.2021 | 2.2.2021 | 19.1.2021

2020

15.12.2020 | 1.12.2020 | 17.11.2020 | 3.11.2020 | 6.10.2020 | 1.9.2020 | 11.6.2020 | 28.5.2020 | 14.5.2020 | 7.5.2020 | 30.4.2020 | 23.4.2020 | 16.4.2020 | 2.4.2020 | 26.3.2020 | 19.3.2020


Muuta nähtävää, kuultavaa ja luettavaa:

 


Tallenne verkkoseuroista 4.5.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Sanna Erkanaho, Henna Salo ja Mikko Heikka. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 20.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Puhujina Karoliina Virkamäki, Terhi Törmä ja Tapani Renko. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 6.4.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Leena Kairavuo, Matti Peiponen ja Anni Pesonen. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Ville Kämäräinen, Kaija Pispa ja Teemu Leino. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Pahoittelemme tallenteen viivästymistä teknisistä syistä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.3.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Miikka Huuskonen ja Niilo Pesonen. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Tapio Seppälä, Joonas Vapaavuori ja Eeva-Kaisa Rossi. Esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.2.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Aaro Panula, Elsa Sihvola ja Jaakko Vilja. Esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 19.1.2021:

Verkkoseuroissa puhuivat Lilja Lindholm ja Kuisma Joentakanen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 15.12.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Sanna Jukkola ja Niilo Rantala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 1.12.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Heikki Hurskainen, Minna Ruuttunen ja Jaakko Löytty, esiveisaajina oli Tanja Roihan kanssa Leena Väyrynen-Si ja Simo Juntunen. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 17.11.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Emilia Karhu, Petro Pitkänen ja Iina Matikainen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 3.11.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Kati Jansa, Antti Maunumaa ja Lauri Grünthal, esiveisaajana oli Tanja Roiha. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 6.10.2020:

KELAA ALUSTA 5 MIN, NIIN SEURALÄHETYS ALKAA. Käytännön syistä live-lähetys on aloitettu vähän ennen klo 18:aa.
Verkkoseuroissa puhuivat Sirkku Rinnekari, Jaro Julkunen ja Heikki Karasti, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 1.9.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Ulla Suontausta, Iida Tukeva ja Kalle Hiltunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne etäherättäjäjuhlien lähtöseuroista 11.6.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Minna Kettunen, Maria Myyryläinen, Jan Ahonen ja Tuomo Ruuttunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 28.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Sofia Kaitera, Samuli Korkalainen ja Susse Huhta, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 14.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Kari Pekka Kinnunen, Jukka Luukkonen ja Kerttu Vihantola, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 7.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Tiina Harju, Samuli Aerikkala ja Aapo Rikala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 30.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Salla Ranta, Santeri Leinonen ja Jukka Hautala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 23.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Tiia Orpana, Pentti Lemettinen ja Laura Malmivaara, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 16.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Outi Lehtipuu, Artturi Kivineva ja Hanna Tuura, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 2.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Simo Juntunen, Mika Nuorva ja Jaana Rantala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 26.3.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Urpo Karjalainen ja Leena Väyrynen-Si, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>


Tallenne verkkoseuroista 19.3.2020:

Ensimmäisissä verkkoseuroissa puhuivat Osmo Kangas ja Ulla Mitrunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa sivulla Hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

Sivun alkuun >>