Siioninvirsiseurat

19.2. - 19.2.
klo 18.00-18.00
Ilmajoen seurakuntakeskuksen Kellosali, Kirkkotie 37, Ilmajoki

Tietoa Kauhavan juhlajärjestelyistä ja muistellaan Ilmajoen paikallisosaston 20v. taivalta. Puhuvat Jyrki Jormakka, Alpo Järvi ja Eila Rintamäki. Klo 17 paikallisosaston vuosikokous.

Ilmajoen Siionivirsiseuroissa kuullaan Kauhavan Herättäjäjuhlista

 

Herättäjän Ilmajoen osasta on järjestämässä Siioninvirsiseuroja keskiviikkoillalla 19.helmikuuta. Seurat aloitetaan osaston tarjoamilla nisukahveilla. Kauhavalaiset pyytävät juhlilla talkoolaisia myös Ilmajoelta. Esimerkiksi kolehdinkantoon voi ilmoittautua seurojen aikana tiedottaja Toive Tynjälälle, joka kertoo täällä olevan kolehtikokemusta parinkymmenen vuoden ajalta.

Seuroissa Jyrki Jormakka tuo tuoreet terveiset Kauhavan kesän juhlajärjestelyistä ja talkooteologi Alpo Järvi kertoo laajemmin Raamatun sanan ohessa vapaaehtoistyöstä Herättäjässä. Osaston oma seuratupateologi Eila Rintamäki antaa tulevaisuuden näkyä ja muistelee 20-vuotiasta körttitoimintaa Ilmajoella. Seurojen kohokohta on aina ollut Siioninvirsien veisuu. Nytkin veisataan useita virsiä puheiden lomassa.

Ennen seurakahvittelua osasto järjestää kokouksen, jossa katsotaan sekä menneeseen, että tulevaan. Mennyt vuosi olikin yhteistoiminnan aikaa, kun muun muassa Helluntaina vietettiin suurta kirkkopyhää yhdessä osaston Herättäjän sekä Ilmajoen seurakunnan ja musiikkijuhlien kanssa Ooppera-areenalla ja konserttiveisuita kirkossa.

 

 

Herättäjän Ilmajoen osasto. Ke 19.2. klo 18. alueelliset Siioninvirsiseurat, jossa kuullaan Kauhavan kesän 2020 H-juhlista ja muistellaan osaston 20v. taivalta. Useiden virsien lomassa puhuvat Jyrki Jormakka, Alpo Järvi ja Eila Rintamäki. Klo 17 osaston vuosikokous.