Ruskaretki Ylläkselle

31.08. - 07.09.
klo 00.00-00.00
Ylläs

Valloitetaan jälleen Ylläs Siionin virsillä

Ruska-aika lähestyy jälleen tuota pikaa!

 
Ja niinpä lähdemme sitten taas kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) valloittamaan Ylläs Siionin virsillä 31.8.-7.9.2019. Monillehan tämä on tuttu juttu, mutta myös uudet Lapin matkaajat toivotamme tervetulleeksi joukkoomme!
 

 

Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana Reijo Mattila p. 040 864 9201, s-posti: reijo.mattila@luukku.com

Toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo), matkanjohtajana Maria Laurila p. 0405647146 s-posti: mariaelaurila@gmail.com

Mukaan voit tulla mistäpäin Suomea vain! Kyytiin pääset bussien lähtöpisteistä ja reittien varsilta.

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina (www.yllashumina.com) on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

 

Ohjelma on yllä(s)tyksellinen, monipuolinen ja edellisvuosiin uusiakin kohteita: vaelluksia kunkin kunnon mukaan (lyhyitä ja helppoja tai vaativiakin), hienoja maisemia, Aakenuksella käynti, luontokirkko Pakasaivossa, sunnuntaina messu Muoniossa ja iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa mm. siioninvirsiseurat ja viikkomessu. 

 

Päivän ohjelmarunko on tämänkaltainen (tarkentuu vähän säistäkin riippuen):

8.00               Aamiainen

9.30               Aamun Sana ja virsi, päivän retkien esittely

Tämän jälkeen lähdemme retkille/ohjatuille vaelluksille, jotka on mitoitettu kunkin kunnon mukaan.  Käymme mm.  Pakasaivon rotkojärvellä ja vaellamme Ylläksen ja Aakenuksen maastoissa.

16.00               viimeistään palailemme hotellille

17.00             Päivällinen, saunat

20.00             Tilaisuudet Pyhän Laurin kappelissa (su sananjumalanpalvelus, ti siioninvirsiseurat, to viikkomessu). Kappelin tilaisuuksiin on kuljetus.

                       - otapa uudet Siionin virret mukaan (lainakirjojakin on mukana)

Lisämaksusta 40 €  vapaaehtoinen koko päivän retki keskiviikkona Inarin järvelle, jossa n. 2,5 opastettu risteily ja mm. rantautuminen kuuluissaan Ukonsaareen (visitinari.fi ).         

Voit ilmoittautua heti tai myöhemmin matkan loppumaksun yhteydessä. Ylläkselle jääville järjestetään ohjelmaa tuoksi päiväksi.

Matka + puolihoito, majoitus kahdenhengen huoneissa tai neljän hengen huoneistoissa: 685 €/h yhden hengen huoneessa 855 €/h. Hintoihin sisältyy: bussimatkat, majoittumiset, aamiaiset ja päivälliset, opastukset ja sauna. Matkustajavakuutuksen (ei sisälly hintaan) ottamista suositellaan.

Matkan ennakkomaksu 200 € tilille: OP        

FI42 5177 0010 0106 07  tai Nordea  FI69 1058 3000 1016 37,  viite  3395 , eräpv 27.4.

Loppumaksu elokuulla, jolloin lähetämme bussiaikataulut ja loppumaksun tiedot.

 

Ilmoittautuminen on alkanut (ja ilmoittautuneita jo on):

Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä). Bussit täyttyvät hyvää vauhtia.

puh 08 652 0771 s-posti: matkatoimisto@matka-kyllonen.fi, verkkosivut: www.matka-kyllonen.fi
 Tiedustelut myös useita vuosia Ylläksellä oppaana ja Pyhän Laurin kappelilla viikkopappina toimineeltaTuomo Ruuttuselta p. 040 506 1386, s-posti: ruuttunentuomo@gmail.com sekä matkanjohtajilta.

 

Iloisin matkaterveisin! Tuomo, Maria, Reijo, Herättäjä-Yhdistys ja Eila, kuljettajat Ville ja Risto, Matka-Kyllönen Oy