Ruskaretki Ylläkselle

01.09. - 08.09.
klo 00.00-00.00

Lähdemme jälleen kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) valloittamaan Ylläs Siionin virsillä.

Ruska-aika lähestyy tuota pikaa!

Lähdemme jälleen kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) valloittamaan Ylläs Siionin virsillä 1.-8.9.2018. Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana rovasti Reijo Mattila ja toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana Maria Laurila.

Mukaan voit tulla mistäpäin Suomea vain! Kyytiin pääset bussien lähtöpisteistä ja reittien varsilta.

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

Ohjelma on yllä(s)tyksellinen ja monipuolinen, vaelluksia kunkin kunnon mukaan (lyhyitä ja helppoja tai vaativiakin), hienoja maisemia, Pallaksella käynti, luontokirkko Pakasaivossa, edellisvuosiin uusiakin kohteita ja iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa mm. siioninvirsiseurat ja viikkomessu.

Päivän ohjelmarunko on tämänkaltainen (tarkentuu vähän säistäkin riippuen):
8.00    Aamiainen
9.30    Aamun Sana ja virsi, päivän retkien esittely

Tämän jälkeen lähdemme retkille/ohjatuille vaelluksille, jotka on mitoitettu kunkin kunnon mukaan. Käymme mm. Pakasaivon rotkojärvellä ja vaellamme Ylläksen ja  Pallastunturilla maastoissa.

16.00      viimeistään palailemme hotellille
17.00     Päivällinen, saunat
20.00     Tilaisuudet Pyhän Laurin kappelissa (su: sananjumalanpalvelus, ti: siioninvirsiseurat, to viikkomessu). Kappelin tilaisuuksiin on kuljetus.
                - otapa uudet Siionin virret mukaan (lainakirjojakin on mukana)

Hinta 660 €/hlö, yhden hengen huoneessa 840 €/hlö. Hintaan sisältyy matka + puolihoito, opastukset ja sauna. Matkustajavakuutuksen ottamista suositellaan. Vakuutus ei sisälly hintaan.

15 € lisämaksusta vapaaehtoinen päiväretki keskiviikkona Ruotsin Pajalaan, “Pohjolan pasuunan  ja Lapin profeetan” Lars Levi Laestadiuksen kotipaikkaan. Tutustumme häneen  hengelliseä herättäjänä, mutta myös  raittiustaistelijana, tiedemiehenä, kasvitieteilijänä, kansanperinteen kerääjänä, filosofna ja yhteiskunnallinen vaikuttajana. Käymme myös Lestadius museossa.  Voit ilmoittautua heti tai myöhemmin matkan loppumaksun yhteydessä. Ylläkselle jääville järjestetään ohjelmaa tuoksi päiväksi.

Matkan ennakkomaksu 200 € tilille: OP FI42 5177 0010 0106 07 tai Nordea  FI69 1058 3000 1016 37, viite 5102, eräpv 27.4. Loppumaksu elokuulla, jolloin lähetämme bussiaikataulut ja loppumaksun tiedot.

Ilmoittautuminen on alkanut. Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä), (08) 652 0771, matkatoimisto@matka-kyllonen.inet.fi. Bussit täyttyvät hyvää vauhtia.

Tiedustelut myös useita vuosia Ylläksellä oppaana ja Pyhän Laurin kappelilla viikkopappina toimineelta rovasti Tuomo Ruuttuselta, 040 506 1386, tuomo.ruuttunen@kajaani.net tai ruuttunentuomo@gmail.com sekä matkanjohtajilta, Reijo Mattila, 040 864 9201, reijo.mattila@luukku.com ja Maria Laurila, 040 564 7146, mariaelaurila@gmail.com.