Seurakunnille

Seurakuntien tuotetarjouksiin tästä.

Herättäjä-Yhdistyksen kolehtipyhä sunnuntaina 26.3.2023

 

 

 

 

 

 

Kirkkohallitus on myöntänyt virallisen kolehdin sunnuntaina 26.3.2023 Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen.

Tässä lisätietoa ja materiaalia kolehdin keräämiseen kirkossa tai lahjoitusmahdollisuudesta kertomiseen striimin tai radiolähetyksen seuraajille.

Ohjeet kolehdin tilittämiseen ovat täällä.

Näin kerrot kolehtikohteesta

Nuorten ja opiskelijoiden elämä on vaativaa. Pärjäämisen ja kelpaamisen paine ja keskinäinen kilpailu on kovaa. Herättäjä-Yhdistyksen kasvatustyö on sitoutunut luomaan syrjinnästä vapaan, turvallisen tilan jokaiselle lapselle ja nuorelle. Yhdistyksen tärkein tehtävä on välittää avaran armon hengellisyyttä: tunteen siitä, että ihminen on väsyessään ja epäonnistuessaankin Jumalalle aina rakas ja hyvä juuri sellaisena kuin on.

Striimissä / radiolähetyksessä lisäksi: Voit tehdä lahjoituksen myös kotoa käsin  osoitteessa www.h-y.fi/lahjoita olevien ohjeiden mukaan.

Mikäli striimattuun lähetykseen on mahdollista liittää kuva, voit ladata sen alla olevista linkeistä (resoluutio 16:9, 150 dpi). Siinä kerrotaan kaikki lahjoituskanavat ja Herättäjä-Yhdistyksen rahankeräysluvan tiedot.

Huom. jos striimatussa jumalanpalveluksessa luetaan vetoomustekstin ohje siirtyä Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuille, rahankeräyslupaa ei tarvitse erikseen mainita, koska sen tiedot ovat kohdesivustolla.

Kiitos, jos seurakuntanne some-kanavissa on mahdollista jakaa oheista kuvaa ennen kolehtipyhää! Sen voi ladata tästä.


Ohjeet kolehtitilityksiin

Herättäjä-Yhdistyksen tilitiedot (mm. seurakuntien tilitykset):

POP Lapua FI44 4747 1020 0016 55
Nordea Lapua FI26 1095 3000 0135 89
Etelä-Pohjanmaan OP FI72 5154 4420 0058 08
Heränneen kansan lähetysrahasto/E-P OP FI50 5154 4420 0058 16

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta perustuu lahjoittajien ja kannattajien antamaan taloudelliseen tukeen ja osallistumiseen. Lahjoittajien anteliaisuus ja vapaaehtoisten työpanos mahdollistavat toimintamme laajuuden. Kiitos kaikista lahjoistanne!

 

Tuotetarjoukset seurakunnille

Uusimmista seurakunnille suunnatuista kirjoistamme on esittelyt ja tilauslomake tällä sivulla. Suoraan tilauslomakkeelle tästä. HUOM. Siionin virret tilataan omalla lomakkeellaan täältä.

Koko valikoimamme on nähtävänä verkkokaupassamme osoitteessa www.herattaja.fi. Mikäli haluat tilata tuotteita, joiden esittelyä ei ole tällä sivulla, ota yhteyttä: tilaukset@h-y.fi, (06) 433 5700.

 

 

Toivon säteitä - hartaudeksi, huviksi ja hyödyksi, toim. Iida Tukeva ja Raisa Jarkkola (2023)

Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön juhlakirjaan Toivon säteitä -on koottu ajatuksia elämästä, uskosta, toivosta, ilosta, peloista, kaipauksesta.


Kari Pekka Kinnunen: Pienten pyhien eväät (2021)

Pienten pyhien eväissä Kari Pekka Kinnunen kertoo, millaisia leipiä on pyhäpäivien siemenviljasta hänen uunissaan paistunut. Tuttuun tapaansa hän kertoo pyhien aiheista ja merkityksestä niin, että teksti on sekä helppo ymmärtää että herättää ajatuksia.


Heimo Lipiäinen: Virsimuistoja (2021)


Matti Sihvonen: Päivä kerrallaan — Jumalan sanan viittoja vuoden varrelle (2021)


Jaakko Mäkeläinen (toim.): Kirkkovuoden sitaattikirja - sattuvia sanoja jokaiselle päivälle (2019)


Siionin virret

Uudistus hyväksytty 2016, otettu käyttöön 2017. Tilaa Siionin virret omalla lomakkeellaan täältä!


 

Tilauslomake seurakunnille

 

Seurakunnat voivat tilata kaikkia kirjojamme seuraavin alennuksin:

1–10 kpl 20 %
11–20 kpl 30 %
21– kpl 40 %
 

  • Kyllä kiitos, tilaamme seurakuntaamme seuraavia teoksia merkitsemäni kappalemäärät (huom. Siionin virsille oma lomake ylempänä)

  • Tilaajan tiedot
  • Mikäli haluamasi tuote ei ole tässä luettelossa, ota yhteyttä: tilaukset@h-y.fi, (06) 433 5700