Simo Juntunen uusiin tehtäviin

Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen siirtyy uusiin tehtäviin syksyllä 2021. Hän on tehnyt pitkän uran työ- ja luottamustehtävissä kirkon ja herännäisyyden piirissä sekä johtanut Herättäjä-Yhdistystä 17 vuotta.

 – Viimeiset 20 vuotta olen pappina tehnyt johtamistöitä ensin kansanopistossa Raudaskylässä ja sitten Herättäjässä. Tunnen suurta kiitollisuutta näistä vuosista. Työ on antanut ja opettanut minulle paljon. Mutta nyt on muutoksen aika.  Suunnitelmissani on, että ensi lokakuussa lähtisin puolen vuoden työkomennukselle ulkomaille ja siihen asti vastaisin toiminnanjohtajan töistä. Huolehdin osaltani siitä, että kapula seuraajalle vaihtuisi sujuvasti. Keväällä 2022 Suomeen paluun jälkeen alkaisi työ Etelä-Suomen aluesihteerinä eli kyse olisi työkierrosta, kertoo Simo Juntunen.

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus on näyttänyt suunnitelmalle työkierrosta vihreää valoa. Samalla se on päättänyt käynnistää hakuprosessin uuden toiminnanjohtajan löytämiseksi. Hallituksen puheenjohtaja Tapani Rantala kiittää Simo Juntusta pitkästä ja ansiokkaasta työstä Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajana.

– Merkittävin saavutus tällä kaudella on ollut Siionin virsien uudistustyö, jonka toiminnanjohtaja Juntunen johti kiitettävään tulokseen, kertoo Rantala.

Juntusen aikana herännäisyyttä on uudistettu avaran armon liikkeenä, joka kerää seuroihin kaiken ikäisiä ihmisiä. Tästä on uuden toiminnanjohtajan hyvä jatkaa yhdessä kokeneitten työtovereiden kanssa

Lisätietoja antavat: