Kalle Hiltunen Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajaksi

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus on tämänpäiväisessä kokouksessaan valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.10.2021 alkaen pastori, TL Kalle Hiltusen Seinäjoelta.

- Saimme määräaikaan mennessä kuusi hakemusta, ja kutsuimme haastatteluun neljä hakijaa, kertoo Herättäjä-Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tapani Rantala.

Hakemusten ja haastattelujen perusteella lähetettiin hakijoista kaksi soveltuvuustutkimukseen. Rantala on tyytyväinen siitä, että tehtävään saatiin hyviä ja vahvoja hakijoita, joista hallitus saattoi valita.

Toiminnanjohtajan tehtävään haettiin henkilöä, jolla on kokemusta onnistuneesta johtamisesta, henkilöstön kehittämisestä ja toimintaprosessien uudistamisesta, tuntemusta herännäisyydestä sekä innostavaa kehittämisotetta.

- Toiminnanjohtajan tehtävä on keskeinen niin herännäisyydessä kuin yhdistyksen johtajana ja työntekijöiden esimiehenä. Kalle Hiltusen osalta hallitus vakuuttui hänen työnäystään, johtamistavastaan ja kehittämisajatuksistaan, Rantala toteaa.

Nykyään Herättäjä-Yhdistyksen yleissihteerinä toimiva Kalle Hiltunen tunnetaan helposti lähestyttävänä, herännäisyyttä syvällisesti tuntevana ja raikkaalla tavalla sanoittavana henkilönä. Hän on ollut mukana mm. siioninvirsiuudistuksessa, Henki-lehden (ent. Hengellinen Kuukauslehti) uudistusprosessissa ja herättäjäjuhlien kehittämisessä.

Johtajanvaihdos toteutetaan syksyllä, kun nykyinen toiminnanjohtaja siirtyy toisiin tehtäviin.

- Haluan vielä kiittää lämpimästi Simo Juntusta ansiokkaasta työrupeamasta Herättäjä-Yhdistyksen pitkäaikaisena toiminnanjohtajana, Tapani Rantala sanoo.