Ajankohtaista

Tiedote Herättäjä-Yhdistyksen hallituksen kokouksesta 27.10.2020

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus käsitteli kokouksessaan vuoden 2021 toiminta- ja taloussuunnitelman sekä Herättäjä-Yhdistyksen palveluorganisaatiouudistusta. Kokous järjestettiin koronatilanteen vuoksi etäyhteydellä.

Lue lisää

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta nykyisissä koronaolosuhteissa

Herättäjä-Yhdistys muistuttaa kaikkia seurojen ja muiden herännäishenkisten tapahtumien järjestäjiä siitä, että tapahtumien toteutuksen suhteen on noudatettava seurakunnan käytäntöä ja viranomaisten antamia ohjeita.

Lue lisää

Hengellinen Kuukauslehti uudistuu nimeään myöten

Vuonna 1888 perustettu Hengellinen Kuukauslehti on yksi vanhimmista maassamme ilmestyvistä lehdistä. Se uudistuu vuoden 2021 alusta täysin. Lehden uusi nimi on Henki, alaotsikoltaan arjen toivoa ja avaraa armoa.

Lue lisää

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus järjestäytyi

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus kokoontui etäyhteyden välityksellä vuosikokouksen jälkeiseen järjestäytymiskokoukseen lauantaina 26.9.2020.

Lue lisää

Herättäjä-Yhdistys piti vuosikokouksensa Tampereella

Kauhavalle heinäkuussa 2020 suunnitellut herättäjäjuhlat jouduttiin koronatilanteen vuoksi siirtämään vuodella, joten Herättäjä-Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Tampereella Kalevan kirkossa lauantaina 12.9.

Lue lisää