Hae tapahtumaa

Voit hakea tapahtumaa esim. vapaasanahaulla tai valitsemalla paikkakunnan tai alueen valikosta tai kartasta. Huomaathan, että paikkakuntavalikossa näkyvät vain ne paikkakunnat, joiden tapahtumia on tällä hetkellä tapahtumakalenterissa. Paikkakunta tulee näkyviin listalla, kun tapahtumatieto on tallennettu. Tulevia tapahtumia voi ilmoittaa lomakkeella www.h-y.fi/tapahtumalomake tai puh. 0400 806 291.

Koronatilanteen vuoksi Kirkkohallitus suosittelee seurakuntia luopumaan muusta kuin lakisääteisestä toiminnasta. Kaikki peruutukset eivät välttämättä tule meille asti, joten tarkista omasta seurakunnastasi, pidetäänkö ne kirkkopyhät ja seurat, joiden kohdalla ei ole peruutettu-mainintaa. Muutokset voi ilmoittaa osoitteessa www.h-y.fi/tapahtumalomake.

Huomaa tapahtumavalikossa uusi kohta "Verkkotapahtuma", siitä pääset tutkimaan Herättäjän nettitapahtumia.

Verkkoseuroihin pääset täällä.
Etäherättäjäjuhlien sivuille.

Aluekartta
Pohjoinen-alue Keski-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Häme Helsinki-Uusimaa Kaakkois-Suomi

Herättäjäjuhlien jälkiseurat

22.7.20
Klo 18.00
Heralan taiteilijakodissa, Heralantie 3, Saarijärvi

Syysseurat

2.9.20
Klo 18.00
Seurakuntatalo, Urheilutie 5, Saarijärvi

Maakunnallinen Herättäjän kirkkopyhä

13.9.20
Klo 10.00
Saarijärven kirkko, Urheilutie 5, Saarijärvi

Messu klo 10 kirkossa. Saarnaa toiminnanjohtaja Simo Juntunen H-Y:stä. Ruokailu Tarvaalan pappilassa (nyk. Ruustinna), missä ruokailun jälkeen siioninvirsiseurat: Timo Rusanen (pappilan esittely), Veikko Vesisenaho ja Simo Juntunen ym.

Lokaseurat

7.10.20
Klo 18.00
Seurakuntatalo, Urheilutie 5, Saarijärvi

Jaakko Löytyn Blues taivaan portilla -levynjulkaisukiertue Jyväskylässä

23.10.20
Klo 19.00
Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto, Jyväskylä

Suomalaisen gospel-musiikin konkari Jaakko Löytty julkaisee keväällä uuden Blues taivaan portilla -albumin (Eclipse) sekä lähtee saman nimiselle kirkkokiertueelle lokakuussa 2020.

Lue lisää

Marrasseurat

4.11.20
Klo 18.00
Seurakuntatalo, Urheilutie 5, Saarijärvi

Adventin siioninvirsiseurat

2.12.20
Klo 18.00
Seurakuntatalo, Urheilutie 5, Saarijärvi