Yhteistä tietä (2018, cd)

 

Herättäjä-Yhdistyksen kustantamalla levyllä Yhteistä tietä esiintyvät Jaakko Löytty, kitara ja laulu, Anna-Maaria Varonen, sello ja laulu, sekä Olli Varonen, sello. Lyömäsoittimia soittaa muutamalla kappaleella Seppo Rauteva. Kaikki levyn sovitukset ovat Jaakon ja Varosten laatimia. Äänitykset ja miksauksen on tehnyt Mikko Murtoniemi.

Yhteistä tietä -levy tuo suomalaiseen musiikkikenttään jotakin uutta ja ennen kuulematonta. Siinä lyövät kättä gospelmusiikki ja akustisin soittimin esitetty konserttimusiikki. Myös Siionin virret ovat vahvasti esillä.

Jo levytystä edeltäneet konsertit todistivat sen, että kyseessä on innovaatio, joka tavoittaa ja kiinnostaa useita erilaisia kohderyhmiä. Siitä ovat kiinnostuneet Jaakko Löytty -fanit ja klassisen musiikin kuluttajat. Konsertit todistivat myös yleisön varauksettoman tyytyväisyyden, joten samaa palautetta voi hyvällä syyllä odottaa myös levyn kuuntelijoilta.

Yhteistä tietä -levyn myötä starttaa n. viidentoista konsertin julkistamiskiertue, jonka tarkoitus on huipentua keväällä 2019 Senegalin vierailuun. Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen haluavat osallistua Senegalin luterilaisen kirkon rakennustalkoisiin. Tarkemmat tiedot konserteista löytyy osoitteesta www.selloduo.fi.

Tilaa levy verkkokaupasta.