Urpo Karjalainen 60 vuotta

Suoraan onnittelulomakkeelle pääset tästä linkistä.


”Matkani vaiheet, riemuni aiheet,
on lahjaa ihmeellistä joka henkäys.”

Mika Nuorvan uudistama Johan Kahlin Siionin virsi sopii tässä esittämäni pyynnön tarkoitukseen ja toivottavasti innostaa meitä.

Jos eletään ja terveenä ollaan, tammikuun kolmantena päivänä ensi vuonna minulla täyttyy 60 ikävuotta. Ja totta se on: ensi vuonna tulee kuluneeksi 37 vuotta työssäni Herättäjä-Yhdistyksen palveluksessa.

Ajattelen, että meitä voivat yhdistää ja yhdistävät useat asiat sukupolvesta toiseen, kolmanteenkin. Yksi suurimmista iloistani on ollut Herättäjä-Yhdistyksen nuoriso- ja erityisesti vielä rippikoulutyö.

Nyt vetoan suoraan: mikäli tahdot tukea Herättäjän nuoriso- ja kasvatustyötä, tarjoan seuraavaa mahdollisuutta. Antamalla nimesi, ja maksamalla 60 euron summan, saat juhlakirjan ja nimesi (myös yhteisöt) onnittelijoiden sivuihin, tabula gratulatoriaan.  

Kirjoitan juhlakirjani 60 elämäni vuoden kunniaksi. Kirja nimi on Mooseksen testamentti. Käsittelen siinä minun alituista kysymystäni: miksi kristinusko on sellainen yhteen Jumalaan turvaava uskonto kuin se on, ja onko herännäisyydellä yhä jotakin omintakeista annettavaa monenlaisten taistelujen tuoksinnassa.

Ajatus siitä, että lähdet tukemaan tätä meille rakasta ja tärkeätä asiaa antaa voimia kirjoittaa. Kaikki asiat eivät ole aivan yksinkertaisia, ja niiden työstäminen vaatii ponnisteluja: katsomme kuin vuorelta, arvoituksen tavoin.

Ystävänne elämän vaiheilla,

Urpo

Pastori Urpo Karjalainen on työskennellyt Herättäjä-Yhdistyksen aluesihteerinä vuodesta 1985. Lisäksi hän on useille sukupolville tuttu rippipappi. Urpo on myös tuottelias ja arvostettu tietokirjailija, joka on julkaissut useita teologisia teoksia. Urpo Karjalainen asuu Mikkelissä.


60 eurolla saat Urpo Karjalaisen 60-vuotisjuhlakirjan (kirjan hinta 29 €, sis. alv 10 %) itsellesi sekä nimesi kirjan onnittelusivuille.

Samalla tuet Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyötä.

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se viimeistään 31.12.2021. Lähetämme sinulle laskun (60 €) alkuvuodesta 2022.

Juhlakirja Mooseksen testamentti ilmestyy maaliskuussa 2022. Postitamme kirjan onnittelijoille sen ilmestyttyä. Kirja tulee myyntiin myös Herättäjä-Yhdistyksen verkkokauppaan www.herattaja.fi.

Kiitämme osallistumisestasi ja tuestasi Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyölle!


Haluan onnitella Urpo Karjalaista ja tukea Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyötä.

  • Tee varaus viimeistään 31.12.2021. Lasku lähetetään alkuvuodesta 2022. Kirja ilmestyy keväällä 2022.