Simo Huhta: Elämä on lahja (2020)

Simo Huhta: Elämä on lahja (2020)

”Ikään kuin kirkon reunalla olen joutunut tai päässyt katsomaan sen työtä vähän kauempaa ja toisesta perspektiivistä kuin kirkon sisällä työskennelleet kollegani.”

Tamperelainen rovasti Simo Huhta (s. 1944) vietti lapsuutensa Pattijoen pappilassa, opiskeli teologiaa 1960-luvun kuohuvina vuosina, toimi Jyväskylän kristillisen opiston ja Luther-opiston rehtorina ja sittemmin Seurakuntaopiston Säätiön johtajana.

Kirkkopalvelujen johtajana hän on ollut mukana niin Kirkkopäivien ja Yhteisvastuukeräyksen toteuttamisessa kuin Arvojen Akatemian synnyssä ja Kotimaa-lehden muutoksissa.

Herättäjä-Yhdistyksen kustantamassa uutuuskirjassa Elämä on lahja (2020) Huhta kertoo pohjalaissavolaisista juuristaan, sodanjälkeisen sukupolven nuoruudesta, kirkon monista muutoksista ja kansainvälisistä yhteyksistään. Myös siitä tapaninpäivästä 2004, jolloin lomalento ei päässytkään laskeutumaan Phuketiin.

Huhdan kirjoitustapa on rehellinen, sydämellinen ja hauska. Hän ei arastele tuoda julki henkilökohtaisiakaan kokemuksia tai vaikeuksia. Ja kaiken yllä on kiitollinen muistutus siitä, että elämä on lahja.

Kirjassa on nelivärinen kuvaliite.

Tilaa kirja Herättäjän verkkokaupasta.