Tasa-arvon kirkko: keskustellaan Seuratuvan sunnuntai-illassa

01.11. - 01.11.
klo 17.00-19.00
Helsingin Seuratupa, Salomokatu 17 D, 2. krs. , Helsinki

Taantuvan tasa-arvon kirkko -podcast-sarjan tekijät Salla Ranta, Päivi Vähäkangas, Minna Mannert ja Saara Huhanantti vierailevat Helsingin Seuratuvan sunnuntai-illassa.

Helsingin Seuratuvalla joka toinen sunnuntai Siionin virsien veisuuta sekä joko lyhyitä seurapuheita, raamattuopetusta, muuta keskustelua tai musiikkia. 

Tänään mukana on Taantuvan tasa-arvon kirkko -teoksen tekijöitä. Kirja vastaanotti kirkon tasa-arvopalkinnon 21.9.2020. Sen myöntää Kirkkohallitus joka toinen vuosi. "Teoksessa nimetään erilaisia käytännön toimia, joilla tasa-arvoa voidaan edistää kirkossa. Kirja on myös lisännyt julkista keskustelua asiasta. -- Kirja antaa äänen monien kokemukselle ja myös vaietuille asioille", sanotaan palkintoperusteluissa. Arkkipiispa Tapio Luoma sanoi palkinnonjakotilaisuudessa: "Kirja antaa äänen lukuisille kirkon jäsenille, jotka odottavat hyväksyntää ja turvallista tilaa olla ja elää Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa." 

Kirjaan perustuvan podcast-sarjan tekijätiimi Saara Huhanantti, Salla Ranta, Päivi Vähäkangas ja Minna Mannert vierailevat ja keskustelevat kirkon tasa-arvosta. Tilaisuus lähetetään suorana osoitteessa www.facebook.com/herattaja. 

Taantuvan tasa-arvon kirkko -podcast on julkaistu osoitteessa https://podtail.com/fi/podcast/taantuvan-tasa-arvon-kirkko-podcast .