SIIRTYY: Naisen paikka herännäisyydessä -seminaari

05.02. - 05.02.
klo 12.00-12.00
Turun kristillinen opisto, Lustokatu 7, Turku

UUSI AJANKOHTA ILMOITETAA MYÖHEMMIN. Herännäisyydessä on herätysliikkeistämme eniten muutoksia sen suhteen, minkälainen rooli naisella uskonnon alueella voi olla. Perinteisesti puhujan, opettajan ja johtajan roolit ovat kuuluneet miehille, mutta viime vuosikymmeninä herännäisyydessä nuo tehtävät ovat olleet avoimena myös naisille.

Naisen paikka herännäisyydessä - seminaari Turun kristillisellä opistolla 5.2.2022.

Herännäisyydessä on herätysliikkeistämme eniten muutoksia sen suhteen, minkälainen rooli naisella uskonnon alueella voi olla. Perinteisesti puhujan, opettajan ja johtajan roolit ovat kuuluneet miehille, mutta viime vuosikymmeninä herännäisyydessä nuo tehtävät ovat olleet avoimena myös naisille. Mikä on tilanne tänään: onko tästä huolimatta herännäisyyden pohjavirtoina mieskeskeinen lähtökohta vai onko yhdenvertaisuus tältä osin toteutunut? Entä mihin suuntaan herännäisyyden piirissä käytännöt ja ajattelu suuntautuvat tulevaisuudessa?

Järjestäjinä opisto ja Kotimaa-lehti. Seminaari alkaa lounaalla klo 12 ja päättyy klo 18 alkaviin seuroihin. Seminaaripäivän hinta on 45€.
Ilmoittautumiset: puh. 02 4123 500, info@tk-opisto.fi

Lue lisää: www.turunkristillinenopisto.fi