Ruskaretki Ylläkselle 2020

29.8. - 5.9.
klo 00.00-00.00
Ylläs

Kohteina sekä tuttuja että useita uusia, mm. messu Kittilässä, retkeilyä Äkäskeron maastoissa, luontokirkko, seurat ja viikkomessu Pyhän Laurin kappelissa. Matkaan lähdetään Kuopiosta ja Seinäjoelta sekä reitin varrelta.

Ylläksen matka 29.8.-5.9.2020

Lähdemme taas kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) valloittamaan Ylläs Siionin virsillä.
Monille tämä on perinne, mutta myös uudet matkaajat toivotamme tervetulleeksi joukkoomme!

Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana Reijo Mattila p. 040 864 9201, reijo.mattila@luukku.com.
Toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo), matkanjohtajana Maria Laurila p. 0405647146, mariaelaurila@gmail.com.
Mukaan voit tulla mistä päin Suomea vain! Kyytiin pääset bussien lähtöpisteistä ja reittien varsilta.

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

Ohjelma on monipuolinen: kunkin kunnon mukaan vaelluksia, hienoja maisemia ja uusiakin kohteita: Aakenuksella käynti, luontokirkko Äkässaivossa (!), sunnuntaina messu Kittilässä ja Levin valloitus Siionin virrellä, iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa (siioninvirsiseurat, viikkomessu)

Päivän ohjelmarunko on tämänkaltainen (tarkentuu vähän säistäkin riippuen):
8.00  Aamiainen
9.30  Aamun Sana ja virsi, päivän retkien esittely
Tämän jälkeen lähdemme retkille/ohjatuille vaelluksille, jotka on mitoitettu kunkin kunnon mukaan. Käymme mm. Äkässaivon rotkojärvellä ja vaellamme Ylläksen ja Aakenuksen  (Haavepalo-Vasalaki-Moloslaki) maastoissa.
16.00  viimeistään palailemme hotellille
17.00  päivällinen, saunat
20.00  tilaisuudet Pyhän Laurin kappelissa.  Otapa Siionin virret mukaan (lainakirjojakin on).

Lisämaksusta 25 € vapaaehtoinen koko päivän retki keskiviikkona Norjan Kautokeinoon, matkaa Ylläkseltä n. 200 km. Opas on mukana matkalla. Pysähdymme Enontekiön kirkonkylässä Hetassa. Hetan kirkko ja sen kellotorni ovat maisemallinen maamerkki vesistön ja vaararinteen välissä.
Voit ilmoittautua heti tai myöhemmin matkan loppumaksun yhteydessä. Ylläkselle jääville järjestetään ohjelmaa tuoksi päiväksi.

Matkan hinta: 710 € / h majoitus kahden hengen huoneissa tai neljän hengen huoneistoissa.
Yhden hengen huoneessa 880 €.
Hintoihin sisältyy: bussimatkat, majoittumiset, aamiaiset ja päivälliset, opastukset ja sauna.  

Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä), 08 652 0771, matkatoimisto@matka-kyllonen.fi.

Tiedustelut myös useita vuosia Ylläksellä oppaana ja Pyhän Laurin kappelilla viikkopapilta Tuomo Ruuttuselta p. 040 506 1386, ruuttunentuomo@gmail.com, sekä matkanjohtajilta.