Hiljaisuuden adventtiretriitti

25.11. - 27.11.
klo 17.00-13.00
Kainuun Opisto, Tahvintie 4, Mieslahti

Hiljaisuuden adventtiretriitti kutsuu sinua pysähtymään ja lepäämään!

Hiljaisuuden adventtiretriitti kutsuu sinua pysähtymään ja lepäämään! Retriitissä kiire, melu ja hektinen arki katkaistaan tietoisella vetäytymisellä hiljaisuuteen ja lepoon. Mieslahden kauniit maisemat ja opiston viihtyisät tilat luovat hyvät puitteet rauhoittumiselle.

Hiljaisuuden retriitin tarkoitus on luoda hiljainen tila itsellemme ja toisillemme. Se tarkoittaa sitä, että olemmepa yksin tai yhdessä, omassa huoneessa tai yhteisissä tiloissa, sitoudumme olemaan puhumatta tämän viikonlopun ajan. Retriitissä on silti aina mahdollista varata keskusteluaikoja ohjaajien kanssa. Yhteiset rukoushetket, virikesanat ja ruokailut muodostavat ohjelman rungon. Väliin jää hyvin omaa aikaa. Pitkille päiväunille, ulkoilulle, saunalle, takkatulen ääressä istumiselle. Mitä sitten mieluiten teetkin. Omat huoneet, kappeli, ruokasali ja yhteiset oleskelutilat ovat saman katon alla, sauna ja ihana vanha takkatupa löytyvät pihapiiristä.

Ohjelmasta:
Majoittuminen pe 25.11. klo 14:30 alkaen. Hiljaisuus alkaa johdannosta klo 17. Retriitti päättyy sunnuntaina 27.11. klo 13 lounaaseen, johon myös yhteinen hiljaisuutemme päättyy. Aikataulut on suunniteltu junien saapumisen ja lähtemisen mukaan, tulitpa pohjoisen tai etelän suunnasta. Opiston auto kuljettaa asemalta opistolle ja päinvastoin. Voit aloittaa lepäämisen jo matkalla.

Paikka: Kainuun Opisto, Tahvintie 4
88380 Mieslahti


Retriitin hinta täysihoidolla:
150€
opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä 135€.

Retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Tuulikki Vuorela, molemmat kokeneita ryhmien ohjaajia.

Jos sinulla on retriitin sisältöön liittyviä kysymyksiä, niihin vastaa Tuulikki, tuulikkivuor@gmail.com. Varsinkin jos olet tulossa ensimmäistä kertaa retriittiin, kysymyksiä voi olla paljonkin. Sitten ei kun reppua pakkaamaan!

Ilmoittautumiset 11.11. mennessä ja kysymykset käytännön asioista toimisto@kainuunopisto.fi
p. 0400 731 305

Tapahtuman esite