Talvikynttilät, seurakuntatilaus

Hyvä seurakunnan työntekijä,

pidetty Talvikynttilät-joululehtemme on taas ilmestynyt.

”Enkelinäky paimenten keskellä loi hetkessä luottamuksen tunteen. Itse sytytetyt valkeat haalistuivat, ja tilalle astui armon yllätyksellisyys”, kirjoittaa emeritus piispa Samuel Salmi joulusaarnassaan.

Espoolainen omaishoitaja Kirsti Mäenpää kuvaa luopumista sairauden edessä ja siltikin löydettyä toiveikkuutta: ”Jouluksi haemme hänet perheen pariin. Ja minä lusikoin hänelle riisipuuroa luumusopan kera. Ilme hänen kasvoillaan on paras joululahja. Syönnin jälkeen autamme hänet ruokalevolle, kömmin vierelle saman peitteen alle. Kynttilöiden liekit lepattavat, mutta eivät sammu.”

Palvelukodeissa vapaaehtoistyöntekijöinä käyvät lapualaiset Kirsi Huhtakangas ja Leena Memonen kertovat siitä rikkaudesta, mitä luku- ja virikehetket asukkaiden kanssa antavat myös heidän elämäänsä, ja rohkaisevat myös muita kokeilemaan.

Pastori Kalle Hiltunen on perehtynyt joulukuusen historiaan ja linkittää sen elävästi sekä oman lapsuutensa että omien lastensa joulukuusenhakukokemuksiin. Eeva Eerola kertoo joulunodotuksesta ja vietosta suvun kesken.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet kirkkoherra Sanna Jukkola Nivalasta, lehtori Ulla Suontausta Kankaanpäästä, kirkkoherra Satu Linko Isostakyröstä ja KT Lauri Pykäläinen Paltamosta. Joulurunon on kirjoittanut opiskelija Anni Viirimäki Vaasasta.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

Olemme lähettäneet seurakuntien diakoniatyölle näytenumeron lehdestä. Mikäli et ole sitä saanut, voit tilata näytekappaleen puh. (06) 433 5700.


Lehden hinta on 5 euroa.

Seurakunnille myönnämme seuraavat alennukset:
10–50 kpl        25 %
51–100 kpl      35 %
yli 100 kpl        45 %   

Kiitos tilauksestasi!