Talvikynttilät, seurakuntatilaus

Hyvä seurakunnan työntekijä,Talvikynttilät 2020 -lehden kansi, jossa seimiasetelma, sekä kuva aukeamasta, jossa artikkeli Herännäisnuorten kuoron tiernapojista.

pidetty Talvikynttilät-joululehtemme on taas ilmestynyt.

”Heikoille annettiin mitä korkein arvo: Jumala itse tulee pieneksi, koska hän rakastaa kaikkia ihmisiä”, piispa Matti Repo kirjoittaa joulusaarnassaan.

Suomen Lähetysseuran Lähi-idän työntekijä Iina Matikainen kertoo joulunvietosta Lähi-Idässä: "Kylän kuusirakennelma vaihtaa värejä ja vilkuttaa valojaan eri tavoin. Lähi-idässä joulu merkitsee ennen kaikkea rauhaa, mutta Mi’ilyassa ja monissa muissa jouluntapahtumissa myös hyväntuulista yhdessäoloa ja aikamoista vilskettä."

Isokyröläinen "korttimaakari" Kaisa Jouppi kertoo, miten joulun ihme riemastuttaa häntä vuodesta toiseen. Kaisa Joupin käsialaa on mm. lehden kansi. 

Rauman seurakunnan Käsillätekijät-talkooryhmän jäsenet kertovat, kuinka kierrätysmateriaalista valmistetaan käyttö- ja lahjatavaroita lähetyksen hyväksi. Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Jaana Hanhimäki Lammilta pohtii joululaulujen merkitystä, ja Herännäisnuorten kuoron tiernapojat laulavat joulun sanomaa sekä itselleen että muille.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet johtava sairaalapastori Artturi Kivineva Seinäjoelta, kappalainen Kaija-Liisa Lindberg Kouvolasta, opiskelija Iida Tukeva Hyvinkäältä ja rovasti Reijo Mattila Kuopiosta. Joulurunon on kirjoittanut Tuija Maria Leinonen.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

 

Lähetämme seurakuntien diakoniatyölle näytenumeron lehdestä. Mikäli et ole sitä saanut, voit tilata näytekappaleen puh. (06) 433 5700.


Lehden hinta on 5 euroa.

Seurakunnille myönnämme seuraavat alennukset:
10–50 kpl        25 %
51–100 kpl      35 %
yli 100 kpl        45 %   

HUOM. Halutessanne voimme myös postittaa Talvikynttilät suoraan vastaanottajalle. Lue lisää.

Kiitos tilauksestasi!

HUOM. Mikäli haluat varata lehdille postituspalvelun, lue ohjeet täältä!