Seuratoiminta verkossa

Tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi tasavallan presidentti on kehottanut suomalaisia ottamaan toisiinsa etäisyyttä fyysisesti, mutta lähentymään henkisesti. Herättäjä-Yhdistys aloittaa seura- ja muun hartaustoiminnan tällä sivulla.

Voit tukea Herättäjä-Yhdistyksen työtä Lahjoita-sivullamme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Suorat linkit:


Seurat

Tervetuloa siioninvirsiseuroihin Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulle torstaisin klo 19.00 suorana lähetyksenä. Näin se toimii:

  • Mene torstaina klo 19 Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulle. (Tykkäämällä sivusta saat muistutuksen, kun lähetys alkaa.)
  • Videoissa saattaa olla välillä viivettä nettiyhteydestä johtuen. Ole kärsivällinen.
  • Puheen aikana voit toivoa haluaamaasi virttä esiveisaajalta tekstiviestillä tai Whatsappilla numerosta 040 351 7652.
  • Kolehtiin voit osallistua haluamallasi tavalla Lahjoita-sivullamme.
  • Seurat jäävät tallenteeksi Facebook-sivulle, ja tulevat pienellä viiveellä Herättäjä-Yhdistyksen YouTube-kanavalle sekä tälle sivulle, joten voit katsoa ne myös jälkikäteen.

Verkkoseuroja järjestetään toistaiseksi, kunnes tilanne normalisoituu. Saattaa olla, että kiirastorstaiksi tulee muuta ohjelmaa ja silloin seurat ovat tauolla.

Tallenne verkkoseuroista 2.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Simo Juntunen, Mika Nuorva ja Jaana Rantala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Kolehtiin voi osallistua Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 26.3.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Urpo Karjalainen ja Leena Väyrynen-Si, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Kolehtiin voi osallistua Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 19.3.2020:

Ensimmäisissä verkkoseuroissa puhuivat Osmo Kangas ja Ulla Mitrunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Kolehtiin voi osallistua Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.Muista myös heitä, joilla ei ole nettiyhteyttä, ja joiden luona ei juuri nyt ole turvallista vierailla! Puhelimen avulla voi seurat välittää eteenpäin.

Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja (sij.) Kalle Hiltunen kutsuu seuroihin:

 

>> Sivun ylälaitaan

 


Äänitteet

Tämän otsikon alle kootaan Herättäjä-Yhdistyksen aiemmin julkaisemia hartauskirjoituksia Osmo Kankaan lukemana.

Kuuntelulinkki avautuu uuteen ikkunaan.

>> Sivun ylälaitaan

 


Videot

Tämän otsikon alle kokoamme uutta videomateriaalia. Torstai-iltojen verkkoseurat ovat oman otsikkonsa alla, sinne pääset tästä linkistä.

 

 

 

 

>> Sivun ylälaitaan

 


Aiemmin julkaistua materiaalia kotihartauden tueksi

Yhdessä voi puhelinta tai sähköisiä kanavia hyödyntäen ystävien kesken lukea, katsoa, kuunnella seurapuheita ja Siionin virsiä ainakin seuraavilla sivuilla. Mikäli lähipiirissäsi on henkilö, jolla ei ole älylaitteita ja jonka luona ei ole turvallista vierailla, voi seuroja ja virsiä välittää ihan tavallisen puhelunkin avulla. Ystäväporukat voivat tulla koolle  kokouspuhelutoiminnon tai WhatsAppin ja Messengerin videopuheluiden kautta.

 

>> Sivun ylälaitaan