Seuratoiminta verkossa

Seurat

Verkkoseurojen tallenteet ovat nähtävinäsi täällä, Herättäjä-Yhdistyksen Facebook-sivulla ja Herättäjä-Yhdistyksen YouTube-kanavalla.

 

Tallenne verkkoseuroista 6.10.2020:

KELAA ALUSTA 5 MIN, NIIN SEURALÄHETYS ALKAA. Käytännön syistä live-lähetys on aloitettu vähän ennen klo 18:aa.
Verkkoseuroissa puhuivat Sirkku Rinnekari, Jaro Julkunen ja Heikki Karasti, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 1.9.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Ulla Suontausta, Iida Tukeva ja Kalle Hiltunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne etäherättäjäjuhlien lähtöseuroista 11.6.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Minna Kettunen, Maria Myyryläinen, Jan Ahonen ja Tuomo Ruuttunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 28.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Sofia Kaitera, Samuli Korkalainen ja Susse Huhta, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 14.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Kari Pekka Kinnunen, Jukka Luukkonen ja Kerttu Vihantola, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 7.5.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Tiina Harju, Samuli Aerikkala ja Aapo Rikala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 30.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Salla Ranta, Santeri Leinonen ja Jukka Hautala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 23.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Tiia Orpana, Pentti Lemettinen ja Laura Malmivaara, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 16.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Outi Lehtipuu, Artturi Kivineva ja Hanna Tuura, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 2.4.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Simo Juntunen, Mika Nuorva ja Jaana Rantala, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 26.3.2020:

Verkkoseuroissa puhuivat Urpo Karjalainen ja Leena Väyrynen-Si, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.

 

Tallenne verkkoseuroista 19.3.2020:

Ensimmäisissä verkkoseuroissa puhuivat Osmo Kangas ja Ulla Mitrunen, esiveisaajana oli Katariina Airas. Puheet ovat luettavissa myös tekstimuodossa tämän sivun kohdassa Uusia hartauskirjoituksia. Tervehdyksen toi Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen. Toimintaamme voit tukea Lahjoita-sivumme ohjeilla. Omat Siionin virret voit tilata täältä.Muista myös heitä, joilla ei ole nettiyhteyttä, ja joiden luona ei juuri nyt ole turvallista vierailla! Puhelimen avulla voi seurat välittää eteenpäin.

Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja (sij.) Kalle Hiltunen kutsuu seuroihin:

 

>> Sivun ylälaitaan

 


Siipeis suojaan -verkkokonsertti

Pekka Laukkarinen trion piti esiintyä Kauhavan herättäjäjuhlilla ensi heinäkuussa. Helsingin Seuratuvalla piti olla juhlille kutsuvat seurat tänään ja Pekan siellä mukana. Nyt on kuitenkin koko Suomen kansalla mahdollisuus osallistua konserttiin kotisohviltaan ja saada esimakua siitä, mitä ensi vuonna Kauhavalla voi olla! Mukana Kauhavan kirkkoherra Jyrki Jormakan tervehdys.

Voit tukea Kauhavan herättäjäjuhlia 2021 maksamalla haluamasi ohjelmamaksun Lahjoita-sivullamme.

 


Helatorstaiaaton toiveveisuut

Tervetuloa veisaamaan teidän toivomianne Siionin virsiä Katariina Airaksen johdolla! Pahoittelemme alun teknisiä ongelmia.

 


Helluntain virsihetki

Tällä helluntai-iltana julkaistulla videolla veisataan Siionin virsiä eri kielillä ja kuullaan siitä, millaista on virsien kääntäminen. Leena Väyrynen-Si haastattelee Jaakko Löyttyä ja Erja Kuhalampea, joiden projektin tuloksena 11 Siionin virttä on julkaistu englanniksi. Välillä Katariina Airas veisaa muutamia tuttuja virsiä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 


Virsihetki

Kun Suomi joutui poikkeustilaan ja yhtäkkiä kokoontuminen seuroihin ja jumalanpalveluksiin päättyi, Herättäjän pohjoisen alueen aluesihteeri Ulla Mitrunen ja samassa kaupungissa asuva hallituksen jäsen Outi Uusimäki alkoivat miettiä, miten lohduttaa ihmisiä.

He päätyivät siihen, että Siionin virsiä tarvitaan nyt jos koskaan, ja lähestyivät tuntemiaan ihmisiä kysellen, minkä virren nämä haluaisivat kuulla, mitä he tahtoisivat siitä sanoa.

Vastausten tultua Ulla ja Outi menivät Oulussa Pyhä Tuomaan kirkkoon, Outi lauloi ja Ulla kuvasi. Syntyi sarja virsihetkiä.

 

Illan virsihetkessä Siionin virsi 141.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 180.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 220.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 23.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virren 129 säkeistö 5.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virren 255 säkeistö 3.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 232.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 67.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhä Tuomaan kirkko Oulussa

 


Illan virsihetkessä Siionin virsi 227.

Laulu: Outi Uusimäki
Kuvaus: Ulla Mitrunen
Kuvauspaikkana Pyhän Tuomaan kirkko Oulussa

 


Äänitteet

Tämän otsikon alle kootaan Herättäjä-Yhdistyksen aiemmin julkaisemia hartauskirjoituksia Osmo Kankaan lukemana.

Kuuntelulinkki avautuu uuteen ikkunaan.

>> Sivun ylälaitaan

 


Uusia hartauskirjoituksia

Tämän otsikon alle kokoamme seurapuheita, saarnoja ja hartauskirjoituksia.

>> Sivun ylälaitaan

 


Videot

Tämän otsikon alle kokoamme uutta videomateriaalia. Torstai-iltojen verkkoseurat ovat oman otsikkonsa alla, sinne pääset tästä linkistä.

Hyvää huomenta! Alkavaan viikkoon saamme lähteä psalmin 91 turvin. Lukijana Leena Väyrynen-Si.

 

 

 

 

 

>> Sivun ylälaitaan

 


Aiemmin julkaistua materiaalia kotihartauden tueksi

Yhdessä voi puhelinta tai sähköisiä kanavia hyödyntäen ystävien kesken lukea, katsoa, kuunnella seurapuheita ja Siionin virsiä ainakin seuraavilla sivuilla. Mikäli lähipiirissäsi on henkilö, jolla ei ole älylaitteita ja jonka luona ei ole turvallista vierailla, voi seuroja ja virsiä välittää ihan tavallisen puhelunkin avulla. Ystäväporukat voivat tulla koolle  kokouspuhelutoiminnon tai WhatsAppin ja Messengerin videopuheluiden kautta.

 

>> Sivun ylälaitaan