Hengellinen Kuukauslehti 130 vuotta

Katsomaan avaralle

Wilhelmi Malmivaaran vuonna 1888 perustama Hengellinen Kuukauslehti on yksi vanhimmista Suomessa edelleen ilmestyvistä aikakauslehdistä. 130-vuotisjuhlavuottaan 2018 lehti viettää teemalla "Katsomaan avaralle". Vuoden aikana pohditaan kirkollisen median haasteita ja mahdollisuuksia. Hengellinen Kuukauslehti on ollut 130 vuotta heränneiden yhdysside, missä muodossa se tulee toimimaan tulevaisuudessa sähköisen viestinnän kehittyessä?

 

Osallistu tapahtumiin

Juhlavuonna järjestetään useita tapahtumia ympäri maan. Ne löydät helpoiten laittamalla tapahtumakalenteriin vapaasanahaku-kohtaan sanat 130 vuotta.

Aholansaaren Körttifooruminen teemana syyskuussa oli kirkollinen media. Ohjelmatallenteita voit katsoa osoittessa www.h-y.fi/korttifoorumi2018..

 

Onnittele lehteä

Juhlavuoden kunniaksi kutsumme sinut mukaan auttamaan heitä, joille lehden lukeminen ei ole itsestäänselvyys. Suomen Pipliaseura on tehnyt Herättäjä-Yhdistyksen kanssa yhteistyösopimuksen Lukutaitoa naisille Afrikassa -hankkeesta. Tavoitteena on saada lukutaito 20 000 afrikkalaisnaiselle. Lukutaito on ihmisoikeus, joka avaa tien kohti parempaa tulevaisuutta.

Voit onnitella 130-vuotiasta Hengellistä Kuukauslehteä tukemalla lukutaitohanketta. Lahjoita Herättäjä-Yhdistyksen tilille FI29 4747 0010 0394 77, viestiosaan teksti ”Lukutaitohanke”.

Kiitos, että juhlit kanssamme ja olet mukana muuttamassa naisten elämää!


 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa lehti itselle tai ystävälle

Vuonna 2018 lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa (joista kaksi tuplanumeroa). Varsinainen juhlanumero on 10/2018, mutta juhlavuosi näkyy jokaisessa numerossa. 

Tilaa 130-vuotisjuhlavuottaan viettävä lehti tarjoushintaan itsellesi tai lahjaksi tästä.