Liikuttava syyskeräys 2022

Lahjoitusohjeisiin tästä!

Keräyksen tuotto
ja liikuttu aika

Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälinen työ toteutuu sekä kaukomailla että lähialueilla, niin Afrikassa ja Aasiassa kuin Virossa ja Laatokan Karjalassa.

Koronavuodet ovat vaikuttaneet työn tukemiseen erityisen paljon, kun tilaisuuksissa kerättäviä kolehteja ei ole kertynyt. Onneksemme kansainvälisen työn rahastossa (ent. Heränneen kansan lähetysrahasto) on ollut varaa, niin että olemme voineet tukea kohteitamme sopimusten mukaan.

Nyt on kuitenkin tullut aika terästäytyä ja liikuttaa lahjoittavaa kättä!

Herättäjän työntekijät kaipaavat koronavuosien jälkeen myös liikuttajaa. Työmme on pääsääntöisesti hyvin istumisvoittoista ja vuoden aikana vaativin urheilusuoritus voi olla saarnatuoliin kiipeäminen.  

Nyt voit tukea Herättäjän kansainvälistä työtä ja samalla liikuttaa työntekijöitä! Kun lahjoitat esimerkiksi 10 €, joku työyhteisöstämme liikkuu puoli tuntia. 20 € lahjoitus taas aikaansaa tunnin liikuntasuorituksen.

Tällä verkkosivulla voit seurata paitsi kokonaissumman kertymistä, myös liikkumisen toteutumista. Sivu päivittyy kerran viikossa.

Facebookissa on ryhmä Herättäjän #liikuttavasyyskeräys, halutessasi leikkimielisesti haastaa jonkun tietyn työntekijän tai -ryhmän — tai vaikka muita jäseniä.

Kokonaistavoite on 25 000 € eli yhteensä 1250 tuntia liikuntaa koko työyhteisöltä. Onneksemme meillä on sekä himourheilijoita että rapakuntoisia. Osa meistä on jo aloittanut kunnonkohotusoperaation ollakseen valmiina haasteisiin syksyn koittaessa. Kukin liikkuu sen minkä pystyy ja ehtii, mutta pääasia on, että liikutaan — ja kansainvälinen työ saa tukea!

Näpäytä kuvaa, niin pääset katsomaan syyskeräysvideon Herättäjä-Yhdistyksen YouTube-kanavalla!


 

Voit osallistua keräykseen myös lahjoittamalla haluamasi summan verkkopankissa
tilille FI29 4747 0010 0394 77

tai lähettämällä sen MobilePayllä numeroon 55385 (Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälinen työ).

Lue lisää kansainvälisestä työstämme täältä.

 

Rahankeräyslupa:

Rahankeräysluvan saaja: Herättäjä-Yhdistys ry

Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero: RA/2018/1100, myönnetty 15.11.2018

 

Keräysaika ja -alue: 1.1.2019 – 31.12.2023 koko maa poislukien Ahvenanmaa.

Kerättävien varojen käyttö ja aikataulu: Kerätyt varat käytetään yhdistyksen aluetyöhön ja paikallisosastotoimintaan, nuoriso- ja opiskelijatyöhön, ylioppilaskotitoimintaan, herättäjäjuhlien järjestämiseen, yhdistyksen musiikkityöhön, lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan. Kerättävät varat käytetään tarpeen mukaan, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksen tekemisestä.

Rahankeräystili: POP Pankki FI29 4747 0010 0394 77


Keräyksen tuotto ja liikuttu aika

Herättäjä-Yhdistyksen työntekijät sitoutuvat liikkumaan kertyvien syyskeräyslahjoitusten mukaisesti:

  • 10 € = puoli tuntia
  • 20 € = 1 tunti
  • 30 € = 1,5 tuntia
  • jne.

Seuraa alta, missä mennään!

Keräyksen viimeinen päivitys on tehty 28.11.2022. Sydämellinen kiitos jokaiselle keräykseen osallistuneelle!