Herättäjä-Yhdistys 110 vuotta

Herättäjä-Yhdistys perustettiin helmikuussa 1912 Ylivieskan Jaakolan talossa pidetyssä kokouksessa, jossa nähtiin Yhdistyksen tärkeinä tehtävinä lasten ja nuorten kasvatus sekä sisä- ja ulkolähetys.

Kaikkea tätä on toteutettu 110 vuotta.

Juhlistamme Herättäjä-Yhdistyksen 110-vuotista taivalta tavoitteenamme se, että sunnuntaina 24.4.2022 klo 18 järjestetään yhtä aikaa vähintään 110 seurat, jotka kaikki alkavat Siionin virrellä 110.

Näin vietät juhlaa kanssamme:

  • Järjestä seurat 24.4.2022 klo 18 haluamassasi paikassa - kotona, seurakunnan tiloissa, ulkosalla, Zoomissa, Discordissa, missä ikinä haluat.
  • Ilmoita seuroista Herättäjä-Yhdistykseen tällä lomakkeella tai puh. (06) 433 5700.
  • Seurat aloitetaan Siionin virrellä 110.
  • Seuroihin voi pyytää puhujat tai antaa vapaan sanan. Seuroissa voidaan myös lukea Virsien välissä 3 -vihkosta, joka ilmestyy hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Siinä julkaistaan useita lyhyitä seurapuheita sekä Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan 110-vuotisjuhlapuhe.
  • Kolehti kootaan seuroissa Herättäjä-Yhdistyksen kotimaantyölle.
  • Lähetä halutessasi kuva ja lyhyt teksti seuroista osoitteeseen kaisa.viitala@h-y.fi, niin julkaisemme näitä kuvia sähköisissä kanavissamme. Muista pyytää lupa kuvan ottajalta ja kuvattavilta.

>> Ilmoita Herättäjä 110 -seurat tästä linkistä

>> Tästä näet kaikki jo ilmoitetut Herättäjä 110 -seurat (paitsi että tämä ei onnistu meidän verkkosivuilla niin, että linkin saisi suoraan tapahtumakategoriaan)

>> Kaikkien juhlaseurojen aloitusvirsi 110

>> Tästä voit ladata pdf-muodossa Virsien välissä 3 -vihkosen, kun se on ilmestynyt. (Halutessasi voit myös ladata tästä aiemmin ilmestyneet Virsien välissä 1 ja Virsien välissä 2.)

 

Tästä voit seurata, kuinka monet juhlaseurat on jo ilmoitettu ja paljonko puuttuu 110:sta, tai mennäänkö jopa yli!