Avoin työpaikka

Herättäjä-Yhdistys ry hakee musiikki- ja aluesihteeriä ajalle 17.5.2018-22.3.2019 hoitamaan yhdistyksen musiikki- ja aluetyötä Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen alueella. Haku päättyy 26.2.2018 klo 16.

Haemme

musiikki- ja aluesihteeriä

ajalle 17.5.2018-22.3.2019 hoitamaan Herättäjä-Yhdistyksen musiikkityötä sekä aluetyötä Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen alueella (Turun ja Tampereen hiippakunnat).  

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kanttoria tai musiikkialan osaajaa, jolla on riittävät valmiudet hoitaa aluetyötä ja musiikkityötä. Myös muut kirkollisen alan koulutuksen (esim. teologit) huomioidaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja,  hyvää organisoimiskykyä ja järjestelmällisyyttä, riittävää herännäisyyden tuntemusta sekä matkustusvalmiutta (ajokortti). Toimipaikka on ensisijaisesti Herättäjä-Yhdistyksen Helsingin toimisto, mutta tehtävän hoitamista muualta käsin voidaan harkita.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tehtävään tulee lähettää 26.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen simo.juntunen@h-y.fi.  Kutsuttavat haastatellaan 6.3. Helsingissä. Työehdoissa ja palkkauksessa sovelletaan kirkon virka- ja työehtosopimusta. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä RRL 6. § 2. momentin mukainen rikosrekisteriote.

Aluesihteeri (50 % kokonaistyöajasta) toteuttaa yhdistyksen seuraliikkeen ohjelmaa ( https://www.h-y.fi/media/ohjelmat/1-seuraliikkeen-ohjelma-2017-2020.pdf) alueellaan. Hän organisoi yhdistyksen toimintaa yhteistyössä aluetoimikunnan, paikallisosastojen, muiden työalojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  Aluesihteerin tehtäviin kuuluvat mm. saarnat ja puheet kirkkopyhissä ja seuroissa, alueen toiminnasta tiedottamista ja työn sisällöllistä ja käytännöllistä suunnittelua, organisointia ja toteutusta sekä erilaisten verkostojen hoitamista. 

Musiikkisihteeri (50 % kokonaistyöajasta) toteuttaa yhdistyksen musiikkityön ohjelmaa (https://www.h-y.fi/media/ohjelmat/4.-musiikkityon_ohjelma_2016-2020.pdf). Tehtävän tarkoituksena on Siionin virsien veisuuperinteen ja muun herännäishenkisen musiikin ylläpitäminen, kehittäminen ja vahvistaminen. Musiikkisihteeri pitää yhteyttä virsikuoroihin ja muihin muusikoihin, suunnittelee herättäjäjuhlien oheisohjelman paikallisen ohjelmatoimikunnan kanssa, vastaa äänitteiden ja nuottijulkaisujen kustantamisesta sekä huolehtii musiikkityön viestinnästä. Erityisinä vastuualueina lähivuosina on Siionin virsien uuden laitoksen käytön vahvistaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Simo Juntunen (simo.juntunen@h-y.fi tai puh 050 337 1535).

Hakemukset 26.2.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Herättäjä-Yhdistys, PL 21, 62101 Lapua tai simo.juntunen@h-y.fi