Herättäjä-Yhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kirkollisella toimintakentällä.

Toiminnanjohtaja on kansanliikkeen keulakuva ja eri alojen ammattilaisista koostuvan 15 hengen työyhteisön esimies. Hän johtaa yhdistystä sen arvojen ja tuoreen strategian mukaisesti ja on kokonaisvastuussa yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen, alue- ja paikallistoimikuntien ja sidosryhmien kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta onnistuneesta johtamisesta, henkilöstön kehittämisestä ja toimintaprosessien uudistamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää herännäisyyden tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, esiintymistaitoa sekä innostavaa kehittämisotetta. Lisäksi arvostamme järjestötoiminnan ja varainhankinnan tuntemusta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kirkollisella toimintakentällä. Työtä tehdään yhdessä sitoutuneen henkilöstön ja vapaaehtoisten vastuunkantajien kanssa. Toiminnanjohtaja voi omalla osaamisellaan vaikuttaa herännäisyyden elinvoimaisuuden vahvistamiseen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehtävään hakevan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pappi tai kelpoinen pappisvirkaan. Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmä K40 mukainen.

Työn sijaintipaikka on Lapua tai Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 21.5.2021 klo 16 mennessä osoitteella rekrytointi@h-y.fi.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Tapani Rantala varmimmin ma 10.5. klo 15–17 (puh. 0400 276 679). Hakijat haastatellaan 7.–8.6.2021.

Herättäjä-Yhdistys ry on herännäisyyden valtakunnallinen palvelujärjestö, jonka päämääränä on tukea ja rohkaista ihmisiä elämään kristittyinä. Herättäjä-Yhdistyksellä on 110 paikallisosastoa ja laaja joukko toimintaan sitoutuneita jäseniä ja ystäviä. Herännäisyyden päätapahtuma on herättäjäjuhlat, joille kokoontuu vuosittain 20 000–30 000 kävijää. Lue lisää: www.h-y.fi