Syyskuu 2012
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Syyskuu 2012

Pyydän, että hyvä Jumala ruokkisi myös hengen, siksi veisaan: "leivässä saavu Sinäkin, jota me syömme arkisin".


Syksy

Satoa saadaan metsistä, pelloilta, puista, pensaista ja maasta. Mehupullot, kellarit, kylmiöt, pakastimet ja viljalaarit täyttyvät. Sato tuoksuu ja maistuu ”ruumiin” ravinnolle. Pyydän, että hyvä Jumala ruokkisi myös hengen. Siksi veisaan: ”leivässä saavu Sinäkin, jota me syömme arkisin.” Saavu Kristus, elämän leipä.

Ystävyys kutsuu, kun luonto hiljenee, illat pimenevät. Seuratuvasta tuikkii lämmin ja kutsuva valo. Tulkaa, kutsukaa ja kuljettakaa ystäviä seuroihin jakamaan lahjaksi annettua ystävyyttä: ”nyt kristiveljet, sisaret, vaihdamme parhaat terveiset. Virtemme Jeesukselle soi, hän meidät jälleen yhteen toi”. Ystävyyden lämpö tarttuu ja leviää.

Kiitos. Ilman Herramme ihmeellistä johdatusta emme olisi tässä. Hän on itse puhunut ja ruokkinut. Väki on liikkunut, jopa netissä. Tuoreilla sivuillamme viime vuonna vieraili n.1500 eri henkilöä. Tänä vuonna sivuilla kävijöitä on jo nyt yli 3800!  Kiitos kun kävitte. Kiitos jokaisesta seuravieraasta, seurapuhujasta, vastuunkantajasta, jotka tietämättänne rakennatte Kristuksen kirkkoa. Siunaavissa katseissa, ajatuksissa ja sanoissa Herramme itse on läsnä ja kantaa.

Veisaan: ” vain vaivoin tulkita sen voin, hyvyyttä kuinka suurta koin”.

Synti.  Synti sählää sielussani sekoittaen sovittajani äänen. Hänen, joka tekee mahdottoman mahdolliseksi. Sen tähden pyydän ”Anna taistelun keskellä rauhaa, kun voimani uupuvat. Ilo lahjoita myrsky kun pauhaa ja kun huolet painavat.”

Ylistys sinulle Isä, Poika ja Pyhä Henki, joka valaiset polkumme pimeimpänä syksynä, annat voimaa kipujen yöhön ja olet läsnä silloinkin, kun sielua jäätää pelon, yksinäisyyden tai kelpaamattomuuden kylmyys.

Yksityisesti ja yhdessä saamme veisata: ”Soi virteni kiitosta Herran. Hän aivan on ihmeellinen, kun suurinta syntistä armahtaen Hän laupias lahjana Kerran, suo rauhansa taivaallisen.”

 

Siunausta syksyyn

Ystävyydellä Lea Saarinen 10.9.2012

Tapahtuu
Pe 2.2.–4.2.
Seuraliikepäivät Aholansaaressa. Lisätietoja.
Su 18.2.
Klo 10.00
Siionin virsien juhlasunnuntai Kokkolassa. Lisätietoja
Pe 2.3.–4.3.
Lähde Herättäjä-Yhdistyksen matkalle Tallinnaan ja Taluun. Lisätietoja.
Pe 2.3.–4.3.
Seminaari seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta Aholansaaressa Lisätietoja.
La 10.3.–11.3.
Talviveisuut Ylihärmässä. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi