Elokuu 2012
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Elokuu 2012

Kesä on vaihtumassa syksyyn. Muutosta ei juuri huomaa. Niin viileä ja sateinen kesä oli. Uusi vuoden aika on kuitenkin alkamassa.


Jotain uutta, jotain vanhaa

Herättäjäjuhlien ajaksi saimme lämpimän ja aurinkoisen sään, merkittävän vaikuttajan juhlien onnistumiseen. Valtakunnallinen juhla kokosi körttikansan sanan alle, avoimen taivaan alle, Jumalan hoidettaviksi. Seinäjoelta osallistuimme ilahduttavasti 4 linja-autolla ja lukematon määrä yksityisesti.

Kesäseuroista Kampusrannasta ja Pajulammin riihestä on kantautunut hyviä terveisiä.

Kiitos niistä.

Muutos kesäseuraelämään ei ole suuri. Olennaisinta on siirtyminen sisätiloihin, sisäruokintaan. Seurojen perimmäinen luonne säilyy. Evankeliumin rikkaus avautuu kirkkovuoden jäntevänä punaisena lankana puhujien avaamana ilta illalta kuulijalle matkaevääksi. Virren puheen asema on kiistaton. Teemaseuroista on tullut todella hyvää palautetta puhujilta ja kuulijoilta. 

Jotain uutta olemme jälleen tarjoamassa yhteiseksi rikkaudeksi, uusien seuravieraiden saavuttamiseksi ja mukana olevien virkistämiseksi.

Seurailtoihin pyrimme saamaan jettavaksi Jumalan lahjojen runsautta, katseltavaa silmillä, kuultavaa korvilla, koettavaa koko elämällä. Maalaamisen, muotoilun, soittajan, laulajan, lausujan taitajat ovat lupautuneet jakamaan tuntojaan omalla ”kielellään".

Syyskauden avajaisissa seurakuntakeskuksessa puhuu taidemaalari Panu Hemmingin kätten työt 26.8. klo 18 alkaen. Seuroissa puhuvat taiteilijan lisäksi tiedottaja  Minna Hemminki ja Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja tohtori Hanna Salomäki.

Syyskauden seurakalenteri  on silloin jaossa.

Me, omaan tilamme mahdottomuuteen HERÄNNEET körttiläiset haluamme heijastaa kaikilla lahjoilla, koko elämällä Jumalan rakkautta, että Jumala saisi sulkea syliinsä etsijät, kyselijät, kapinoivat ja harhailevat. Tiedämme, että maailma muuttuu, kieli ja käsitteet muuttuu. Ilmaisua, toimintaa tulee päivittää, että nousevat sukupolvet tulisivat rakastetuksi joukkoomme.

”Katsokaa, kuinka Jumala luo uutta.” Evankeliumi on edelleen silmu, lähde, oras tai puro, uuden suven odotus.  Koko elämäni olen joutunut kysymään ja nytkin kyselen; ”enhän tukahduta elämää, enhän ole esteenä uutta luovan Kristuksen työlle?"

Siunausta syksyymme

 

Ystävyydellä Lea Saarinen 9.8.2012

Tapahtuu
Pe 2.2.–4.2.
Seuraliikepäivät Aholansaaressa. Lisätietoja.
Su 18.2.
Klo 10.00
Siionin virsien juhlasunnuntai Kokkolassa. Lisätietoja
Pe 2.3.–4.3.
Lähde Herättäjä-Yhdistyksen matkalle Tallinnaan ja Taluun. Lisätietoja.
Pe 2.3.–4.3.
Seminaari seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta Aholansaaressa Lisätietoja.
La 10.3.–11.3.
Talviveisuut Ylihärmässä. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi