Lokakuu 2011
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lokakuu 2011

Syksyn ote voimistuu. Tuuli lennättelee lehtiä. Pimeys pitenee ja maa on ruskean harmaa.


Kiireinen, osta ja kuluta elämäntyyli vain kasvaa ja kiihtyy luomakunnan vaipuessa lepoon.

Seurahuoneemme, valon ja toivon tuikku sulkee edes hetkeksi ulkopuolelle katoavan ja toisarvoisen. Maailman meno loittonee. Se meno, josta mitään emme voi ottaa mukaan tästä ajasta lähtiessämme. Olennainen kirkastuu edes hetkeksi, käytäntöön sovellettavaksi.

Viime seuroissa upposin tai kohosin jonnekin tuokioksi ympärillä olevan unohtaen. Oikein säpsähdin ja itselleni totesin: tämä on salatun hoitoon heittäytymistä.

Saamme yhdessä veisatessamme kasvaa itsemme, toistemme ja olla yhdessä hoidettavina.

Siionin Virsien kansa kokoontuu yhdessä rakastamaansa kotikirkkoon, Lakeuden Ristiin 23.10. klo 10 messuun, jossa saarnaa piispaehdokas, kirkkoherra Tapio Luoma. Kirkon jälkeen kokoonnumme yläsaliin kahville ja juhlaan, jossa talkootyön sankari Alpo Järvi kertoo Viron ja Venäjän hankkeesta. Mukana Tapio Luoma ja HY-kuoro.

Seuroissa, ihmisen huoltoasemalla, on paikka kaikille kaipaaville. Tulkaa juuri sellaisissa elämän tilanteissa kuin olette. Kutsukaa ystäviänne jakamaan siitä, mitä olemme lahjaksi saaneet.

Taivaan Isä kutsuu ja hoitaa. Hän antaa paljon enemmän, kuin mitä me ihmiset osaamme toisillemme ja itsellemme suoda. Hän armahtaa, auttaa pysymään siinä, mikä kantaa uuteen kevääseen, ajan rajan tuolle puolelle, ikuiseen kesään.

 

Ystävyydellä Lea Saarinen 13.10.2011

Tapahtuu
La 8.4.
Samoilla oljilla - seuratoiminnan ideointi- ja virkistyspäivä Raudaskylässä. Lisätietoja.
Ma 17.4.
Klo 11.30
Kohti herättäjäjuhlia: reformaatio ja Siionin virret. Kolme puheenvuoroa herännäisyydestä Nilsiän seurakuntakodilla. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi