Syyskuu 2011
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Syyskuu 2011

Seurasyksy on lähtenyt käyntiin. Entiset ja uudet Siionin Virsiin tykästyneet ovat löytäneet ruokkimapaikalle seuroihin.


Eilen 27.9. valmistauduin seuroihin valitellen, koska kahdet edelliset seurat olivat vähäväkiset. Vetovoimaisuuteni heikkouttakin valittelin Jumalalle. Vaihtoon tällainen ohjaaja.

Väkeä tuli tuvan täydeltä. Kuppeja ja keksejä lisää pöytään. Pullat  olin varannut paljon pienemmälle joukolle. Onneksi keittiöltä löytyi keksejä.

Virsissä ja puheissa puhui itse kaikkivaltias.Oli hyvä olla ystävien keskellä. Keskeneräisyydestämme huolimatta Jumala uskoi sanan leivän jaettavaksi. Hän kuuli veisatun rukouksen:"niin kuin soisit puhuvamme, ohjaa meidän puheitamme." Marikan, Antin ja Jukan puheita.

Hän tulee sinne, missä etsitään tietä, pyydetään Elämän leivän voimaa, missä ollaan avoimella mielellä kuulolla.

Oli hyvä yhtyä iltavirteen kiittämään. " Tuon tästä päivästä kiitoksen sulle, häveten Herrani tunnustaen; huonosti suoritin tehtävät sen..."

Ja lähteä kotiin itsestäni riippumattoman armahduksen varassa ja suunnata ajatus uusiin mahdollisuuksiin ystävien keskellä ja heidän tuellaan. Ehkä sittenkin voin olla käyttökelpoinen, vaikka rikkinäinen, lähimmäinen Jumalan armosta.

 

Ystävyydellä Lea Saarinen 28.9.2011

Tapahtuu
La 8.4.
Samoilla oljilla - seuratoiminnan ideointi- ja virkistyspäivä Raudaskylässä. Lisätietoja.
Ma 17.4.
Klo 11.30
Kohti herättäjäjuhlia: reformaatio ja Siionin virret. Kolme puheenvuoroa herännäisyydestä Nilsiän seurakuntakodilla. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi