Aluesihteerin paikka avoinna papille tai teologian maisterille
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

 

Herättäjä-Yhdistys on herännäisyyden valtakunnallinen palvelujärjestö, jonka perustehtävä on rohkaista ja tukea ihmisiä elämään kristittyinä.  Herättäjä-Yhdistykseen kuuluu noin 5500 jäsentä ja se tekee yhteistyötä Suomen evankelisluterilaisen kirkon, seurakuntien, kansanopistojen ja muiden kristillisten järjestöjen kanssa. Herättäjä-Yhdistyksellä on 18 työntekijää, toimistot Lapualla ja Helsingissä. 

Haemme pappia Ouluun/Kalajokilaakson alueelle

Aluesihteeriksi

tekemään aluetyötä Pohjois-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla ja Kainuussa 1.1.2018 alkaen.

tekemään aluetyötä Pohjois-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla ja Kainuussa 1.1.2018 alkaen.

Aluesihteeri kehittää ja hoitaa yhdistyksen toimintaa alueella yhteistyössä aluetoimikunnan, paikallisosastojen, muiden työalojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  Tehtävään kuuluu mm. vierailut kirkkopyhissä ja seuroissa, alueen toiminnasta tiedottamista ja työn sisällöllistä ja käytännöllistä suunnittelua, organisointia ja toteutusta sekä erilaisten verkostojen hoitamista.  Työllään aluesihteeri tukee alueen vapaaehtoisten toimintaa ja osallistuu nuoriso- ja opiskelijatyöhön.

Maantieteellisesti laajalla alueella toimii 37 Herättäjä-Yhdistyksen paikallisosastoa, kolme aluetoimikuntaa. Työssä on mukana vapaaehtoisia alueyhteyshenkilöä palvelemassa seuraliikettä. 

Tehtävään haetaan pappia, jolla on riittävät valmiudet hoitaa aluetyön eri osa-alueita sekä kyky tehdä nuorisotyötä alueella ja opettaa rippikoulussa. Myös teologian maisterit huomioidaan haussa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kirkon elämän tuntemusta. Kokemus papin työstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, herännäisyyden tuntemusta, hyvää organisoimiskykyä sekä kykyä tavoittaa nuoria ja opiskelijoita. Työssä tarvitaan matkustusvalmiutta ja omaa autoa. Kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää työntekijän sijoittumista ensisijaisesti Oulun alueelle. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi sijoittua Kalajokilaakson alueelle. Aluesihteeri työskentelee kotoaan käsin.

Työehdoissa sovellamme Kirkon virka- ja työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 601. Työsuhteen alussa on 4 kk koeaika. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista

Hakukirje ja CV pyydetään lähettämään yhtenä pdf-tiedostona (tiedoston nimeksi oma nimi) viimeistään 28.9.2017 klo 16 osoitteeseen **@**. Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan Oulussa 6.10 (varapäivä 5.10). Valintapäätös tehdään 10.10.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen: **@** tai p 050 3371 535.

 

Tapahtuu
La 7.10.
Koulutuspäivä Lapualla seurapuhujille, seuraveisaajille ja paikallisosastoille. Ilmoittautuminen 29.9.2017 mennessä. Lisätietoja
Su 15.10.
Klo 10.00
Nilsiän herättäjäjuhlien kiitospyhä Lisätietoja.
Pe 20.10.–21.10.
Seurapuhujakoulutusta Kainuun opistolla. Lisätietoja.
Su 29.10.–2.11.
Herännäishenkinen kylpylämatka Viron Haapsaluun. Lisätietoja.
Pe 8.12.–9.12.
Miesten adventtitapaaminen Kainuun opistolla. Lisätietoja.
La 14.4.–20.4.2018
Hihtomatka Ylläkselle. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi