Aholansaareen haetaan toiminnanjohtajaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Aholansaarisäätiö hakee toiminnanjohtajaa (toimitusjohtaja)

johtamaan ja kehittämään säätiön toimintaa. Hakuaikaa on 2.5.2017 asti. Mahdolliset haastattelut järjestetään 26.5. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.8. tai sopimuksen mukaan.  Ennen tehtävän vastaanottamista on valittavan esitettävä RRL 6. § 2. momentin mukainen rikosrekisteriote.

Aholansaarisäätiön tarkoitus on ”herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaaliminen sekä hengellisen elämän ylläpitäminen ja edistäminen herännäisyyden hengessä.  Säätiön tarkoituksena on myös rakentaa ja ylläpitää Kuopion kaupungin Aholansaaressa olevia kiinteistöjä” (sääntöjen 2 §). Tarkoituksen toteuttamiseksi säätiö mm. ylläpitää Aholansaaren leiri-, kurssi- ja vapaa-ajankeskusta ja sen vaatimaa majoitus-, kurssi- ja ruokalatoimintaa.

Säätiön toiminnanjohtajan tehtävä on johtaa säätiön toimintaa kokonaisvaltaisesti hallituksen asettamien suuntaviivojen ja tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme tehtävän hoidossa liiketalouden osaamista, matkailu- ja palvelualan kokemusta, talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista, johtamistaitoja, organisointikykyä ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Odotamme toiminnanjohtajalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää kokemusta. Odotamme valittavan sitoutuvan säätiön arvoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään palkkatoivomuksineen 2.5.2017 mennessä säätiön hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen **@**. Hän antaa lisätietoja tehtävästä (puh. 0400 545 624). Katso myös www.aholansaari.fi.

 

Tapahtuu
Pe 26.5.–28.5.
Aikuisten kertausripari Aholansaaressa. Lisätietoja.
Pe 26.5.–28.5.
Aholansaaren ystäväpäivät. Lisätietoja.
Pe 7.7.–9.7.
Herättäjäjuhlat Nilsiässä. Lisätietoja.
Ti 22.8.–24.8.
Aholansaaren teologikokous. Lisätietoja.
La 2.9.–9.9.
Ruskaretki Ylläkselle Kuopiosta ja Seinäjoelta. Lisätietoja.
La 23.9.–28.9.
Hengellisen Kuukauslehden lukijamatka Budapestiin ja Wieniin. Lisätietoja.
Pe 20.10.–21.10.
Seurapuhujakoulutusta Kainuun opistolla. Lisätietoja.
Su 29.10.–2.11.
Herännäishenkinen kylpylämatka Viron Haapsaluun. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi