Bibliodraamaryhmä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Toiminnallinen raamatturyhmä eli bibliodraamaa Helsingin Seuratuvalla

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Siionin virret ovat kristillistä runoutta, jotka pohjautuvat suoraan tai välillisesti raamatunkertomuksiin, -kohtiin ja -ajatuksiin. Tässä ryhmässä tutustutaan bibliodraaman avulla toiminnallisesti kahtena kertana kahteen virteen ja raamatuntekstiin.

Toiminnallinen raamatturyhmä eli bibliodraamaa raamatunteksteistä Siionin virsien taustalla Helsingin Seuratuvalla, Salomonkatu 17 D, 2. krs (Kampin metroasemaa vastapäätä Autotalossa) kahtena lauantaina klo 14-18. Suositellaan molemmille kerroille sitoutumista.

la 18.3. klo 14-18 "Vihreille niityille"

la 1.4. klo 14-18 "Kuulemme Luojamme sydämen"

Bibliodraama on raamatuntekstin tutkimista toiminnallisesti ryhmässä. Se ei ole esitys. Käytössä on kansainvälinen ja tunnustettu erilaisten toiminnallisten ryhmätyömenetelmien kirjo. Teksti määrittelee käytettävän menetelmän.

Ryhmään voivat tulla kaikki Raamatusta tai Siionin virsistä kiinnostuneet. Ohjaaja on koulutettu bibliodraamaohjaaja, pastori ja aluesihteeri Leena Väyrynen-Si.

Osallistumis- ja materiaalimaksu 20 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 10 € (mol. kerrat). Ryhmään enintään 15 hlö, tied. & ilm. 10.3. menn. ohjaajalle p. 0400 882 251.

 

Lisää bibliodraamasta: Suomen bibliodraamayhdistys

Lisää Siionin virsien uudistuksesta: Uudistetut Siionin virret

Tapahtuu
La 8.4.
Samoilla oljilla - seuratoiminnan ideointi- ja virkistyspäivä Raudaskylässä. Lisätietoja.
Ma 17.4.
Klo 11.30
Kohti herättäjäjuhlia: reformaatio ja Siionin virret. Kolme puheenvuoroa herännäisyydestä Nilsiän seurakuntakodilla. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi