Keski-Suomi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Keski-Suomi

Vuoden 2005 Saarijärven juhlien tunnus oli "Vielä jaksan toivoa"

Herättäjä-Yhdistyksen Keski-Suomen alue käsittää suurin piirtein vanhan Keski-Suomen läänin. Alueella toimii herännäishenkinen Jyväskylän kristillinen opisto. Paikallisosastot toimivat Saarijärvellä, Laukaassa, Jyväskylässä ja Muuramessa. Seuratoimintaa on kuitenkin paljon useammalla paikkakunnalla.

Aluetoimintaa koordinoi Herättäjä-Yhdistyksen järjestösihteeri yhdessä aluetoimikunnan kanssa. Tavoitteena on yksinkertaisesti – Herättäjä-Yhdistyksen toiminta-ajatuksen mukaan – Siionin virsillä ja seuroilla rohkaista ihmisiä elämään kristittyinä.
Tervetuloa seuroihin, veisaamaan ja hiljentymään.

Yhteystiedot

  Lue lisää

Seuroja ja tapahtumia

Ohessa tietoja siioninvirsiseuroista, Herättäjän päivistä ja muista herännäistapahtumista Keski-Suomen alueella. Tervetuloa mukaan! Lue lisää

Keski-Suomen herännäishistoriaa

Keski-Suomea ei ole totuttu pitämään vahvimpana herännäisalueena, mutta silti yksi herännäisyyden syntyhistorian merkittävimmistä tapahtumista sijoittuu Keski-Suomen sydämeen. ... Lue lisää

Tapahtuu
La 8.4.
Samoilla oljilla - seuratoiminnan ideointi- ja virkistyspäivä Raudaskylässä. Lisätietoja.
Ma 17.4.
Klo 11.30
Kohti herättäjäjuhlia: reformaatio ja Siionin virret. Kolme puheenvuoroa herännäisyydestä Nilsiän seurakuntakodilla. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi