Tammikuu 2015
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tammikuu 2015

Lause oli kirjoitettu ihan tavallisen pahvilaatikon kylkeen, johon mahtuivat jouluostokseni. Laatikossa oli ilmeisesti tullut kauppaan otsikon mukaisia kirjoja, joita ei kuitenkaan löytynyt kaupan hyllyiltä. Laatikko on jo laitettu pois, mutta lause elää yhä joulun mentyä, uuden vuoden ja arjen alettua.


Anna armolle mahdollisuus

 

”Anna armolle mahdollisuus” puhuu monella tasolla. Anna, on käsky tehdä se, mitä ihminen voi tehdä. Vai voiko suoritus- ja syyllisyyspainotteinen ihminen antaa armolle mahdollisuutta? Mitä se tarkoittaa minun ja meidän elämässämme? Mitä voisimme jättää, että armo voisi mahdollistua? Armo, Jumalan mahdollisuus, tässä pienessä elämässä saisi uudet idut ja kasvun.

Sana ”mahdollisuus” on lupaus ja se viestii; on toivoa. Jumalan mahdollisuus ei erottele, se annetaan kaikille. ”Anna armolle mahdollisuus” on Jumalan puhetta. Minä annan sinulle armon.

Armo annettiin ja annetaan kaikille, kaikenlaisten sydänten seimiin. Armo on kaikkialla, se voi tulla tähän arkeen ja kipuun vaikka pahvilaatikossa. Kristus tulee ja tulee ylpeyden koreudesta riisuttuun, syyllisyytensä tunnustavaan ja katuvaan sydämeen.

”Anna armolle mahdollisuus” ei ole vain käsky itselleni, vaan syvyydestä pusertuva rukous: Jumala, anna minun/meidän olla armosi mahdollisuus. Anna minun/meidän tietäen ja tietämättä olla sinun mahdollisuutesi. Ilman sinua emme voi edes itseämme armahtaa.

Anna armolle mahdollisuus, sillä Kristus on ensin armahtanut meitä.

Armollista vuotta 2015 toivoen

Lea Saarinen

Tapahtuu
Pe 20.10.–21.10.
Seurapuhujakoulutusta Kainuun opistolla. Lisätietoja.
Pe 27.10.–29.10.
Aikuisten kertausrippikoulu Aholansaaressa. Lisätietoja.
Su 29.10.–2.11.
Herännäishenkinen kylpylämatka Viron Haapsaluun. Lisätietoja.
Pe 8.12.–9.12.
Miesten adventtitapaaminen Kainuun opistolla. Lisätietoja.
La 14.4.–20.4.2018
Kevätretki Ylläkselle. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi