Hallituksen kokous 29.3.2014
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tiedote Herättäjä-Yhdistyksen hallituksen kokouksesta 29.3.2014

Herättäjä-Yhdistyksen hallituksen kokous pidettiin Lapualla Wanhassa Karhunmäessä 29.3.2014. Kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita:

Hallitus käsitteli vuoden 2013 vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen ja päätti esittää sen vuosikokouksen hyväksyttäväksi. Kertomus ja tilinpäätös lähetetään jäsenille kesäkuussa Yhteen hiileen jäsenlehden mukana.

Hallitus hyväksyi vuosikokouksen esityslistan. Esityslista julkaistaan kesäkuun Hengellisessä Kuukauslehdessä, jäsenille lähetettävässä Yhteen hiileen jäsenlehdessä ja nettisivuilla.

Hallitus päätti esittää vuosikokoukselle, että jäsenmaksut pidetään vuonna 2015 entisellään. Vuosijäsenmaksu on 25€, nuorisojäsenmaksu 10€ ja yhteisönjäsenmaksu 500€.

Hallitus päätti ottaa suurella kiitollisuudella vastaan kolme testamenttilahjoitusta, joista yksi oli osoitettu sisälähetystyöhön ja kaksi heränneen kansan lähetysrahastolle.

Hallitus hyväksyi kaksi kustannuspäätösehdotusta. Herättäjä-Yhdistys kustantaa Reijo Ylimyksen hartauskirjan Pastillin mitalla ja Lapuan kristillisen opiston juhlakirjan. Kirjat julkaistaan Lapuan herättäjäjuhlilla heinäkuussa 2014. Lisäksi merkittiin tiedoksi Herättäjä-Yhdistyksen ja Kirjapajan yhteiskustanne Jukka Hautalan raamattuaiheisesta kirjasta, joka julkaistaan herättäjäjuhlilla.

Hallitus kävi keskustelun ja merkitsi tiedoksi Herättäjä-Yhdistyksen työsuojelutoimikunnan toteuttaman työilmapiirikartoituksen tulokset.

Hallitus valitsi Aholansaarisäätiön hallitukseen Martti Kauhasen

Hallitus hyväksyi Yhdistykseen 187 uutta jäsentä, jotka olivat ilmaisseet halunsa liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun.

Hallitus hyväksyi Suomen Lähetysseuran esityksen uudesta sopimusmallista, jonka mukaan kaikki nimikkolähetit ja –kohteet kootaan vuosittain yhteen sopimukseen.

Hallitus kävi keskustelun Yhdistyksen talouden tasapainottamisesta ja antoi johdon tehtäväksi valmistella siitä esityksiä myöhemmin päätettäväksi.

Hallitus kävi keskustelun ja merkitsi tiedoksi toiminnanjohtajan katsauksen, jossa käsiteltiin Aholansaaren tilannetta ja Kotimaalehden mielipidepalstoilla käytyä keskustelua herännäisyydestä ja Herättäjä-Yhdistyksestä.

Herättäjä-Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat rehtori Jukka Hautala pj, piispa Kaarlo Kalliala varapj, pankinjohtaja Antto Joutsiniemi, rovasti Aku Keltto, ekonomi Pekka Leskelä, pastori Jaakko Linko, pastori Taina Manninen, opiskelija Eetu Muilu, toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoma, nuorisotyönohjaaja Mauno Nivala, toimittaja Marjatta Pulkkinen ja pastori Raili Pursiainen. Esittelijänä ja sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Simo Juntunen

Hallituksen seuraava kokous on 17.5.2014

 

 

Tapahtuu
Pe 2.2.–4.2.
Seuraliikepäivät Aholansaaressa. Lisätietoja.
Su 18.2.
Klo 10.00
Siionin virsien juhlasunnuntai Kokkolassa. Lisätietoja
Pe 2.3.–4.3.
Lähde Herättäjä-Yhdistyksen matkalle Tallinnaan ja Taluun. Lisätietoja.
Pe 2.3.–4.3.
Seminaari seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta Aholansaaressa Lisätietoja.
La 10.3.–11.3.
Talviveisuut Ylihärmässä. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi