Helsinki
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Helsinki

 

Heränneiden ylioppilaskodilla Helsingissä on neljä huoneistoa: poikien Ylä- ja Alatorppa, tyttöjen Ylätalo, yhteinen Alatalo ruokailu- ja kokoontumistiloineen. Yleensä lähes puolet asukkaista on teologian opiskelijoita.

Huoneistoissa on yhteiset keittiö-, oleskelu- ja kylpyhuonetilat ja näiden lisäksi yhteisessä käytössä ovat Alatalon ruokasali sekä yhdistetty tv- ja kirjastohuone. Käytössä ovat myös kiinteät internetliittymät.

Vuokrat ovat 272€/ kahden hengen huone ja 302-330€/ yhden hengen huone. Vuokria tarkastetaan sekä kesällä että syksyisin. Kaikki asukkaat aloittavat kahden hengen huoneissa ja jonottamisen jälkeen on mahdollista muuttaa yhden hengen huoneeseen. Kesällä on tarjolla myös yhden hengen huoneita.

Säännöllisenä toimintana on lukukausien aikana Alatalossa pidettävät siioninvirsiseurat aina kuukauden 2. ja 4. keskiviikko kello 19.

Maanantaista torstaihin on tarjolla yhteinen iltapala lukuun ottamatta niitä keskiviikkoja, jolloin on seurat. Lisäksi perjantaisin on tenttikahvit klo 15.

- Alatorppa, Pieni Roobertinkatu 10 C 19, 00120 HELSINKI
- Ylätorppa, Pieni Roobertinkatu 10 C 21, 00120 HELSINKI
- Ylätalo, Ratakatu 1 a B 12, 00120 HELSINKI
- Alatalo ja seuratupa Ratakatu 1 a A 3, 00120 HELSINKI
- H-Y:n toimisto Ratakatu 1 a A 3, 00120 HELSINKI

Tapahtuu
La 8.4.
Samoilla oljilla - seuratoiminnan ideointi- ja virkistyspäivä Raudaskylässä. Lisätietoja.
Ma 17.4.
Klo 11.30
Kohti herättäjäjuhlia: reformaatio ja Siionin virret. Kolme puheenvuoroa herännäisyydestä Nilsiän seurakuntakodilla. Lisätietoja.
Aluetoiminta
(Valitse alue kartalta)
Aluekartta
Hengellinen Kuukaslehti
Pohjois-Suomi Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Uusimaa Kaakkois-Suomi Keski-Suomi Itä-Suomi